Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Draudimo bendrovės įsitraukė į kainų karą

Sėkmingi 2013-ieji, laukiamos akcininkų permainos, nenoras atiduoti rinkos dalies ne gyvybės draudimo bendroves įtraukė į kainų karą. Vartotojams kol kas tai naudinga, nes pinga draudikų paslaugos, tačiau įžvelgiama ir neigiamų padarinių – žalos atlyginamos ne taip noriai, trečiadienį rašo „Verslo žinios“.
Infliacija
Finansai / T. Urbelionio/ BFL nuotr.

„Vyksta žiauri konkurencinė kova. “Lietuvos draudimas„, BTA ir kiti stengiasi neatiduoti rinkos dalies. (...) Anksčiau draudimo bendrovės kalbėjo apie pelningumą, būtinybę užsidirbti iš tiesioginės draudimo veiklos, tad net tokie konservatyvūs draudikai kaip “If„ pasidarė lankstūs. Dabar yra klientų rinka“, – teigė draudimo brokerių bendrovės „Balto link“ generalinis direktorius Robertas Šaltis.

Pasak jo, dėl tokios konkurencijos draudimo bendrovės priekabiau vertina įvykius ir jei tik turi galimybę, stengiasi neišmokėti pinigų. Tačiau su tokia nuomone nesutiko „PZU Lietuvos“ generalinis direktorius Marius Jundulas – jis tikino, kad draudikai kaip tik stengiasi įtikti klientams aukšta paslaugų kokybe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius