Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Draudimo kompanija AIG Vilniuje atidaro paslaugų centrą

Viena didžiausių pasaulyje draudimo kompanijų „American International Group“ (AIG) Vilniuje įsteigė savo paslaugų centrą. Jis bus atsakingas už draudimo polisų aptarnavimą, draudiminių reikalavimų valdymą ir išmokų priežiūrą.
AIG
AIG / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„2014 metais nusprendėme, kad Vilnius yra patraukliausia vieta mūsų verslo paslaugų centrui, kuris aptarnautų Šiaurės ir Rytų Europą. Manome, kad mūsų veikla Lietuvoje bus abipusiškai naudinga. Ketiname vystyti ir plėsti šį centrą“, – pranešime teigė už aptarnavimo paslaugas pasaulyje atsakingas Rossas McConnellis.

AIG centro vadovu Vilniuje tapo Przemyslawas Siuda. Anksčiau jis dirbo ir įkūrė paslaugų tiesioginės prekybos kompanijos „Amway“ ir informacijos technologijų paslaugų bei verslo konsultacijų bendrovės „CapGemini“ paslaugų centrus Lenkijoje.

AIG šiuo metu Lietuvoje turi 100 darbuotojų. Anot pranešimo, bendrovė iki šių metų pabaigos planuoja persikelti į biurų pastatą „k29“.

AIG centrai Malaizijoje, Filipinuose, Bulgarijoje ir dabar Vilniuje yra skirti Europos, Vidurinių Rytų ir Afrikos šalių rinkoms aptarnauti. Kiti paslaugų centrai aptarnauja klientus Azijos ir Amerikos regionuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius