-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dviejų lietuvių sukurtas JAV startuolis skinasi kelią į Silicio slėnį

Du lietuviai Domas Juškys (29) ir Audrius Ringaila (28) daugiau nei pusantrų metų vystė internetinės mokyklos projektą www.keenjar.com Jungtinėse Amerikos Valstijose. 2013 m. birželio 15 d. paleido pilną šio projekto versiją į internetinę erdvę ir toliau sėkmingai auga.
Moteris prie kompiuterio
Moteris prie kompiuterio / Fotolia nuotr.

„Bekurdami Keenjar, siekėme sukurti labai paprastą naudotis ir įtraukiančią platformą. Mokymasis juk yra natūralus instinktas, tai negali būti nuobodu! Tik žmonėms reikia laisvės pasirinkti ką, kada ir kaip mokintis! Keenjar jau dabar yra virš 100 kursų įvairiausiomis temomis, iš kurių virš 85 proc nemokami. Kiekvienas tikrai ras ką nors įdomaus“ - dalinosi mintimis Domas Juškys

Mokymasis internete nėra naujiena, tačiau jis turi vieną didžiulę problemą: didžioji dauguma užsirašiusiųjų studentų niekada taip ir nepabaigia savo kursų, nes jaučiasi izoliuoti ir nesijaučia esantys mokymosi bendruomenės dalimi. Keenjar tikslas - tai pakeisti.

Kuriant Keenjar buvo apjungtos geriausios fizinio ir virtualaus pasaulio mokymosi savybės: interneto prieinamumas ir informacijos apsikeitimo efektyvumas bei fiziniai klasės bendravimo aspektai. Rezultate - mokymasis tapo rišamąja medžiaga artimesniam žmonių bendravimui.

Prieš daugiau nei mėnesį paleista online mokykla kasdien vis sparčiau auga. Jau dabar Keenjar galima rasti virš 100 įvairių kursų, pradedant išsamiais programinės įrangos mokymais, baigiant gaminimu, mezgimu bei automobilių remontu. Keenjar aplankė daugiau nei 10 000 vartotojų iš viso pasaulio. Projektas didžiausio susidomėjimo sulaukė iš Šiaurės Amerikos gyventojų.

Visi Keenjar programavimo darbai buvo atlikti Lietuvoje panaudojant naujausias technologijas tokias kaip PHP, CSS3, HTML5, Yii framework, Javascript ir kitas. Šiai dienai į Keenjar jau investuota 60 000 dolerių.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius