Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ekspertai rekomenduoja: dovanos Mamai

Šį sekmadienį sveikinsime pačius brangiausius žmones pasaulyje – savo Mamas. Patiems brangiausiems žmonėms norisi padovanoti šį tą nepaprasto, ypatingo, išskirtinio, tačiau dažniausiai dovanų paieškoms pritrūksta laiko ir idėjų.
Dovanos mamai
Dovanos mamai / laisvalaikiodovanos.lt nuotr.
Temos: 2 Mama Motinos diena

Dovanų ekspertai „LaisvalaikioDovanos.lt“ pataria, kaip nustebinti savo Mamas. Juk jos nusipelnė, kad šią gražią dieną būtų įgyvendinti jų slapčiausi troškimai. 

Malonius prisiminimus sukeliančios dovanos

Tikriausiai Mama ne kartą yra pasakojusi apie savo jaunystės nuotykius. Kai smagiai plaukiojo Galvės ežere su kursiokais po bakalaurų gynimo arba kaip susipažino su Tavo tėčiu. Gal yra pasakojusi, kaip pašėlusiai leido vakarus diskotekose arba kaip šiurpindavo kaimynus telefoniniais skambučiais... Šis gyvenimo etapas jau praėjo, tačiau jei padovanotum dovaną, kuri jai primintų jos vėjavaikiškus metus, ji labai apsidžiaugtų. Tad Tau tereikia tik išrinkti, kuris prisiminimas jai būtų maloniausias, bei padovanoti dovaną, primenančią jį.

„LaisvalaikioDovanos.lt“ dovanų ekspertas Aurimas jau žino, ką dovanos savo Mamai: „Pirmasis mano tėvų pasimatymas įvyko restorane „Neringa“ . Nuo tos dienos jau praėjo daugiau nei 30 metų. Po tiek metų, manau, Mamai bus gera sugrįžti į tą patį restoraną bei pavakarieniauti kartu su tėčiu“.

Dovanos, kuriomis Mama galės džiaugtis su šeima

Mamos visada rūpinasi savo šeima: jos yra laimingos tada, kai laimingi jos šeimos nariai. Pameni, kai Mama labiau už Tave džiaugėsi, kai gavai vairuotojo pažymėjimą, kai įstojai į universitetą ar kai puikiai praleidai atostogas Barselonoje. O kaip ji rūpinasi sužinojusi, kad Tu šiek tiek nesveikuoji. Tad Mama bus labai laiminga, gavusi progą daugiau laiko praleisti kartu – pasidžiaugti buvimu su šeima.

 „Mama visada sako, jog geriausia dovana jai – laikas, praleistas su šeima. Tad šiais metais jai padovanosiu plaukiojimą jachta Kauno mariose ir visi galėsime pabūti kartu, surengti mažą pikniką ant bangų“ – dovaną Mamai jau išrinko dovanų ekspertė Martyna.

Dovanos pagal Mamos pomėgius

Jau seniai stebiesi, kaip Tavo Mama visur suspėja: ji ne tik suruošia šeimai pietus, sutvarko namus bei prižiūri kambarines gėles, bet randa laiko ir savo mėgstamiems užsiėmimams. Ji domisi senovės graikų kultūra, skaito knygas ar mokosi naujų mezgimo raštų. Mamos dieną padovanok savo Mamai tai, kas rodytų, jog žinai, kuo ji domisi.

Apie Mamai išrinktą dovaną pasakoja „LaisvalaikioDovanos.lt“ ekspertė Milda: „Savo Mamą galiu pavadinti tikra gurmane - ji mėgsta  sušius, mielai valgo alyvuoges ir nepraleidžia progos pasmaguriauti jūros gėrybių. Vyno ir sūrių degustacija mano Mamai bus puiki dovana".

Dovaną pagal Mamos pomėgius išrinko ir ekspertė Vaida: „Meilę teatrui paveldėjau iš Mamos – jau nuo vaikystės kartu eidavome žiūrėti spektaklių. Šiais metais Mamą pakviesiu į Vilniaus mažąjį teatrą, kuriame vaidina daugybė jos mėgstamų aktorių“.

Dovanos, išpildančios Mamos svajones

Mama dažniausiai puikiai žino, kokios yra jos vaikų svajonės. Tačiau ar Tu žinai, apie ką svajoja Tavo Mama? Tikriausiai atsakytum, kad apie laimingą ir darnią šeimą, tačiau tai ne jos asmeninės svajonės. Jei atidžiai klausytumeisi, sužinotum, kad Mama norėtų išmokti ispanų kalbos, nukeliauti į Kroatiją ar paskraidyti oro balionu. Gal pačių brangiausių svajonių šią dieną išpildyti negalėsi, tačiau gali išsirinkti mažesnę ir ją įgyvendinti.

„Vieną dieną žvelgdama į skrendantį lėktuvą Mama prasitarė, jog labai norėtų paskraidyti virš gimtosios Klaipėdos. Mamos dieną aš išpildysiu jos svajonę ir padovanosiu skrydį virš uostamiesčio“ – apie dovaną Mamai kalba Matas.

Atpalaiduojančios dovanos

Visur skubančios bei visais šeimos nariais besirūpinančios Mamos dažniausiai pamiršta pasirūpinti pačios savimi. Mamos diena – puiki proga jai padovanoti poilsio valandėlę. Kas tai bebūtų: atpalaiduojantis masažas, namų sutvarkymas, apsilankymas grožio procedūroje – visos šios dovanos maloniai nustebins Mamą.

„LaisvalaikioDovanos.lt“ ekspertė Ingrida savo Mamą palepins masažu: „Šį sekmadienį savo Mamai padovanosiu indišką masažą. Jis atpalaiduos nuo rūpesčių pavargusią Mamą bei leis jai pasijusti lyg tikroje indiškoje pasakoje, o Mamai labai patinka Indijos kultūra“.

Daugiau dovanų Mamai rasi www.laisvalaikiodovanos.lt

Pavadinimas
Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius