Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Elvedos“ apartamentų projektui finansavimą užtikrins „Profitus“

Kovą aukcione už 1,3 milijono eurų įsigytus Šilutės profesinio mokymo centrui priklausiusius poilsio namus planuojama paversti 76 apartamentais. Projekto finansavimą pastatą įsigijusiai UAB „Elvedai“ užtikrins sutelktinio finansavimo platforma „Profitus“. Pirmu etapu jau sutelkta 980 tūkst. eurų. Viso projekto finansavimo poreikis – per 1,3 mln. eurų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Naujos statybos daugiabutis Kėdainiuose
Apartamentai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Verslas Finansai

Pasak UAB „Elveda“ partnerių V.Čepo ir J.Smaliuko, jų įmonės NT projektą sutelktinio finansavimo platforma finansuos pirmą kartą, ji pasirinkta dėl geriausių suteiktų sąlygų. Dėl finansavimo kreiptasi į kelias kreditavimo įstaigas.

Buvusiuose poilsio namuose planuojama įrengti 76 studijos tipo apartamentus, kurių plotas sieks nuo 17 iki 35 kv.m. Planuojama statybos darbų trukmė – 6 – 9 mėnesiai. Apartamentus įrengus su daline ir pilna apdaila, jie bus parduodami.

Dalis apartamentų jau rezervuota, pasirašyta 13 rezervacijos sutarčių, kurių vertė 746 800 eurų.

„Profitus“ tai jau – 10 finansuotas projektas Lietuvos pajūryje. „Investicijų poreikis į NT projektus auga tiek didžiuosiuose miestuose, tiek pajūryje. 2021 m., užsibrėžėme finansuoti daugiau kaip 190 projektų, jiems sutelkiant per 26 mln. eurų. Jeigu išsilaikys tokios pat tendencijos, kokios yra dabar, tikime, kad pavyks tai pasiekti“, – sakė „Profitus“ rizikos skyriaus vadovas Tomas Paliulis.

2020 m. „Profitus“ finansavo 95 projektus, sutelkta per 11,277 mln. eurų. Nuo veiklos pradžios jau finansuota 201 projektas, jiems sutelkta per 29 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius