Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ESO perėmė 84 „Inter RAO Lietuvos“ klientus

„Nord Pool“ biržai sustabdžius Rusijos energetikos milžinės „Inter RAO“ kontroliuojamos grupės „Inter RAO Lietuva“ prekybą jos importuojama rusiška elektra, bendrovė „Elektros skirstymo operatorius“ (ESO) kaip garantinis tiekėjas perėmė 84 bendrovės klientus.
AB „INTER RAO Lietuva“
AB „INTER RAO Lietuva“ / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Šiandien ESO į garantinį tiekimą perima 84 („Inter RAO Lietuva“ – BNS) klientus, kaip numatyta teisės aktuose. Visi šie klientai bus asmeniškai informuoti apie garantinį tiekimą ir kitas aptarnavimo detales“, – BNS ketvirtadienį informavo ESO atstovas Paulius Kalmantas.

Jo teigimu, visi šie klientai yra juridiniai asmenys.

Anksčiau P. Kalmantas teigė, kad gegužės pradžioje „Inter RAO Lietuva“ turėjo apie 150 klientų. Jo teigimu, kiti klientai pasirinko nepriklausomus tiekėjus.

„Inter RAO Lietuva“ pirmadienį BNS patvirtino „Nord Pool“ biržoje negalinti vykdyti jokios prekybos, o jos klientus pagal galiojančius teisės aktus nuo sekmadienio kaip garantinis tiekėjas turėjo perimti ESO.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius