-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Estijoje „Rimi“ parduodamuose koldūnuose rasta salmonelių

Estijoje veterinarijos ir maisto produktų departamentas atsitiktinės patikros metu nustatė, kad „Rimi“ prekės ženklo koldūnuose buvo rasta salmonelių. Visa koldūnų partija, kurią pagamino latvių bendrovė „Dabas Produkt SIA“, buvo išimta iš prekybos.
„Rimi“
„Rimi“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Salmonelių bakterijų buvo aptikta 400 gramų „Rimi“ („Pelmeenid sea-veiselihaga Rimi 400 g“) koldūnų pakuotėse, kurių galiojimas baigiasi kitų metų gegužės 9 d., nurodoma prekybos tinklo pranešime spaudai.

„Labai gaila, kad salmonelėmis užkrėsti koldūnai pateko į „Rimi“ lentynas“, – sakė „Rimi“ ryšių su visuomene vadovę Katrin Bats. Jos teigimu, šiuo metu prekyba „Dabas Produkt SIA“ gamybos koldūnais „Rimi“ tinkle yra sustabdyta.

„Bendrovė „Dabas Produkt SIA“ Latvijoje atlieka užterštos koldūnų partijos analizę ir kol kas salmonelių nerasta. Tęsiame tyrimą, kad nustatytume, kaip salmonelių pateko į Estijoje parduodamus koldūnus“, – pridūrė K.Bats.

„Rimi“ skelbia, kad salmonelėmis užteršti koldūnai nebuvo labai populiarūs ir tarp visų parduodamų koldūnų pagal pardavimus buvo aštuonioliktoje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius