Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Estijos „Nortal“ įsigijo IT paslaugų įmonę „Skelia“

Estijos kapitalo skaitmeninės tranformacijos ir technologijų bendrovė „Nortal“, turinti padalinį ir Lietuvoje, įsigijo Liuksemburge registruotą IT bendrovę „Skelia“ turinčią IT paslaugų centrus Ukrainoje ir Lenkijoje.
Kompiuteris
Kompiuteris / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Estija Nortal

Šis įsigijimas papildys „Nortal“ kompetencijas kuriant kompleksinius IT ir verslo pokyčių sprendimus ir padės atverti daugiau tarptautinių galimybių talentams tiek iš Lietuvos, tiek iš Ukrainos, pranešė „Nortal“.

„Kartu galėsime toliau plėsti veiklą įvairiose geografinėse vietovėse skirtingose laiko juostose, kartu stiprindami savo paslaugų pasiūlą ir sklandžiai aptarnaudami klientus visame pasaulyje“, – pranešime sakė „Nortal“ vadovas Priitas Alamae.

Lietuvos „Nortal“ padalinio, kuriame dirba daugiau nei 130 žmonių, vadovas Mindaugas Taraila sakė, kad vietinei komandai „Skelia“ susijungimas suteiks galimybių tiek prisidėti prie naujų projektų, tiek bendradarbiauti su talentingais Ukrainos specialistais.

„Skelia“ buvo įkurta 2008 metais ir šiuo metu joje dirba daugiau nei 350 žmonių, daugiausia Ukrainoje ir Lenkijoje. „Skelia“ aptarnauja klientus 10 šalių ir veikia per pasaulinį biurų tinklą Beneliukso šalyse, Lenkijoje, Ukrainoje ir JAV.

„Nortal“ įkurta 2000 metais, įmonėje dirba daugiau nei 1400 žmonių, ji turi 20 biurų Europoje, JAV ir Artimuosiuose Rytuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius