Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovaistinė“ atvers per karantiną uždarytas vaistines

Prasidėjus koronaviruso pandemijai ir šalyje įsigaliojus karantinui, siekiant užtikrinti darbuotojų saugumą, tinkamą darbo ir poilsio režimą, dalis „Eurovaistinių" buvo laikinai uždarytos. Karantino metu dirbo 250 vaistinių, nuo pirmadienio veiks 275 pagrindinio šalies vaistinių tinklo vaistinės, skelbiama pranešime žiniasklaidai.
Prekybos centras
„Eurovaistinė“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Eurovaistinės“ valdybos pirmininkė Ingrida Damulienė sako, kad sprendimas sumažinti dirbančių vaistinių skaičių pasiteisino, vaistinėse klientų skaičius sumažėjo nuo antros karantino savaitės ir iki šiol nėra sugrįžęs į įprastą aktyvumą.

„Nuo pirmadienio dirbsime kaip iki karantino ir dar šiek tiek trumpesnėmis nei mums įprasta valandomis veiks 275 „Eurovaistinės“. Mes ir toliau pagrindinį dėmesį skiriame darbuotojų saugumui ir profesionaliam klientų aptarnavimui. Sprendimas atidaryti karantino pradžioje uždarytas vaistines priimtas įvertinus dabartinę situaciją, viruso plitimą ir įsitikinus, kad žengus šį žingsnį bus užtikrintas saugumas tiek darbuotojams, tiek klientams“, – sako I.Damulienė.

Valdybos pirmininkė sako žinanti, kad ir klientai laukė, kada vėl galės lankytis jų pamėgtose vaistinėse, klientų aptarnavimo centras per šį laikotarpį sulaukė klientų skambučių ir laiškų, kuriuose teiraujamasi, kada vėl duris atvers vaistinės, kuriose jie įpratę lankytis.

Vaistinėse naudojamos visos per karantiną jau įprastomis tapusios apsaugos priemonės, darbuotojų ir klientų saugumas išlieka prioritetu. Vaistininkai ir toliau dėvi apsaugines kaukes, veido skydus, vienkartines pirštines, paviršiai reguliariai dezinfekuojami, visose vaistinėse klientai gali rasti dezinfekcinio skysčio skirto rankoms dezinfekuoti.

Vaistininkai pastebi, kad pamažu grįžta įprastas ritmas, praėjusią savaitę Sveikatos apsaugos ministerija panaikino karantino metu priimtus nereceptinių vaistų ir apsaugos priemonių įsigijimo ribojimus, todėl klientai gali lengviau planuoti savo apsipirkimus. Vaistinėse vėl imta matuoti klientų kraujospūdį, naudojami kosmetikos mėginiai, atliekami veido odos, plaukų, mikroelementų tyrimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius