-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovaistinė“ pradeda elektroninę prekybą nereceptiniais vaistais

Vaistinių tinklas „Eurovaistinė“ pradėjo nuotolinę prekybą vaistais. Internetinėje vaistinėje Eurovaistine.lt galima užsisakyti nereceptinių vaistų į namus ar artimiausią vaistinę.
Logistikos centro atidarymas
Vaistai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kokybišką ir saugų vaistinių preparatų vartojimą padės užtikrinti farmacijos specialisto konsultacija –  darbo dienomis nuo 8 iki 18 val. su kiekvienu pirkėju telefonu susisieks kvalifikuotas „Eurovaistinės“ darbuotojas, rašoma įmonės pranešime.

„Eurovaistinėje“ išskirtinį dėmesį teikiame paslaugų kokybei ir siekiame užtikrinti tinkamą ir saikingą vaistinių preparatų vartojimą, todėl vaistus internetu šiuo metu vieninteliai rinkoje parduodame tik po asmeninės farmacininko konsultacijos. Tikimės, kad tai įvertins ir mūsų klientai, o paslauga padės apsaugoti nuo netinkamo vaistų vartojimo ir vaistų suderinamumo problemų“, – sako „Eurovaistinės“ valdybos pirmininkė Ingrida Damulienė.

Kaip ir įprastoje vaistinėje, perkant internetu farmacijos specialistas užduos kelis klausimus apie tai, kokiu tikslu bus vartojami vaistai, kiek laiko negaluojama,  kokie kiti preparatai vartojami.

„Glaudžiai dirbame su sveikatos priežiūros institucijomis, todėl  užduodami klausimai parengti vadovaujantis geros vaistinių praktikos nuostatomis, kurios patvirtintos LR Sveikatos apsaugos ministerijos“ , – komentuoja I. Damulienė.

Jei teikiant farmacinę paslaugą paaiškės, kad pasirinkti vaistiniai preparatai netinka pirkėjo išvardintiems simptomams gydyti, iš užsakymo jie bus pašalinti, o konsultaciją teikiantis specialistas padės pasirinkti tinkamą alternatyvą. Siekiant užtikrinti, kad el. prekyba nebūtų piktnaudžiaujama, vienu metu galima įsigyti vienam gydymo kursui reikalingų vaistinių preparatų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius