-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovaistinės“ valdybos pirmininku išrinktas L.Devyžis, iki šiol vadovavęs „Vilniaus prekybai“ ir „Euroapotheca“

Nuo lapkričio 17 d. „Eurovaistinės“ valdybos pirmininko pareigas pradeda eiti Laimonas Devyžis, iki šiol vadovavęs „Vilniaus prekybai“ ir „Euroapotheca“. „Vilniaus prekybos“ direktoriaus ir valdybos pirmininko pareigas perims Nerijus Maknevičius, vadovavęs Nerijaus Numos šeimos biurui „Metodika B. V.“, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Laimonas Devyžis
Laimonas Devyžis / Asmeninio archyvo nuotr.

„Metodika B.V.“nuo šiol vadovaus jos valdybos narys Ignas Zavadskis, o „Euroapotheca“generalinio direktoriaus pareigas pradės eiti „Euroapotheca“verslo plėtros vadovas Justinas Miškinis.

Komentuodamas pokyčius, Laimonas Devyžis teigia, kad ketina koncentruoti savo jėgas ir laiką į vaistų prekybos verslą: „Eurovaistinė“– svarbi „Euroapotheca“grupės dalis, sėkmingai išlaikanti lyderystę labai dinamiškoje aplinkoje. Šiuo iššūkių laikotarpiu kaip niekada reikia greitų, į ateitį nukreiptų sprendimų, tampraus bendradarbiavimo tarp skirtingų grupės įmonių, tarptautinės patirties dalijimosi.“

L.Devyžis pakeis I.Damulienę ir kitose „Euroapotheca“grupei priklausančiose įmonėse, o taip pat toliau eis „Euroapotheca“valdybos pirmininko ir „Vilniaus prekybos“valdybos nario pareigas.

Naujasis „Vilniaus prekybos“vadovas Nerijus Maknevičius įmonių grupėje dirba nuo 2015 m., o nuo 2018 m. ėjo „Metodika B.V.“vadovo pareigas. N.Maknevičiui tapus „Vilniaus prekybos“valdybos pirmininku, valdyboje nariais toliau lieka Mantas Kuncaitis, Laimonas Devyžis, Evelina Černienė ir Povilas Šulys.

Asmeninio archyvo nuotr./Nerijus Maknevičius
Asmeninio archyvo nuotr./Nerijus Maknevičius

„Vilniaus prekyba“per antrines įmones „Maxima grupė“, „Euroapotheca“, „Ermitažas“ir „Akropolis Group“valdo prekybos centrus, vaistinių tinklus bei NT vystymo ir nuomos įmones Baltijos šalyse, Lenkijoje, Bulgarijoje ir Švedijoje.

„Metodika B.V.“yra N.Numos šeimos biuras ir „Vilniaus prekybą“netiesiogiai kontroliuojanti bendrovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius