-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Facebook“ suburta asociacija „Libra Association“ turi naują vadovą

„Facebook“ suburtai kriptovaliutos „Libra“ asociacijai „Libra Association“ nuo trečiadienio vadovauja naujas vadovas, buvęs JAV iždo pareigūnas, vadovavęs kovai su finansiniais nusikaltimais, Stuartas Levey.
Facebook
Facebook / AFP/„Scanpix“ nuotr.

57 metų S.Levey, iki paskyrimo ėjęs „HSBC Holdings“ vyriausiojo teisininko pareigas, vadovaus „Facebook“ suburtai grupei, ketinančiai pristatyti naują pasaulinę skaitmeninių mokėjimų sistemą „Libra“.

„Man didelė garbė prisijungti prie „Libra Association“, asociacijai drąsiai žengiant į priekį ir kuriant technologijas, kurios pakeis pasaulinį mokėjimų paveikslą“, – sakoma S. Levey pranešime.

Prieš pradėdamas dirbti HSBC, S.Levey ėjo pareigas George'o W.Busho ir Baracko Obamos administracijose, kur buvo atsakingas už finansinę žvalgybą ir kovą su terorizmu.

„S.Levey atsineša į „Libra Association“ retą patyrusio lyderio savybių kombinaciją: jis ėjo aukštas ir įtakingas pareigas ir vyriausybėje, ir privačiame sektoriuje, kur vadovavo komandoms, pasklidusioms visame pasaulyje“, – teigė asociacijos valdybos narė Katie Haun.

S.Levey autoritetas ir patirtis galėtų padėti nuraminti viso pasaulio reguliavimo institucijas, nerimaujančias, kad naujoji kriptovaliuta „Libra“ gali kelti grėsmę jų suverenitetui ir sudaryti sąlygas nusikaltėliams nuslėpti jų veiklą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius