Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

FIDELIO PLATINUM vakaro kulminacija: su Bruce`u Willisu Varšuvoje susitiks Mantas Petruškevičius

Šeštadienį, po vidurnakčio, naktiniame klube „Pacha“ vykusiame FIDELIO PLATINUM vakare, ištraukus lemtingąjį loterijoje dalyvavusį kvietimą, paskelbta – birželio 22 dieną į Varšuvą susitikti su „kietuoju Holivudo vyruku“ Bruce`u Willisu vyks žinomas Lietuvos stilistas Mantas Petruškevičius. Prizą įteikė AB „Vilniaus degtinė“ marketingo vadovas Juozas Daunys.
Su Bruce`u Willisu Varšuvoje susitiks Mantas Petruškevičius.
Su Bruce`u Willisu Varšuvoje susitiks Mantas Petruškevičius. / Organizatorių nuotr.

FIDELIO PLATINUM vakaras, į kurį buvo kviečiamos Lietuvos verslo ir šou pasaulio įžymybės, intrigavo detalėmis: nuo solidžios juodai apsirengusių „kietų vyrukų“ kompanijos iki glamour modelių fotosesijos.

Fidelio Platinum vakaras jau iš pat pradžių žadėjo intrigą. Kylančius laiptais vakaro svečius pasitiko fotoaparatų blyksnės ir platinos žvyneliais žaižaruojančiomis suknelėmis bei kaukėmis pasipuošusios asistentės, palydinčios atvykusiuosius į sales. Dauguma vakaro svečių pakluso kvietimuose nurodytam kokteiliniam aprangos kodui. Privatumą saugantiems asmenims buvo pasiūlytos veidus dengiančios kaukės.

Organizatorių nuotr. /Fidelio Platinum vakarėlis: E.Bžeskas su drauge
Organizatorių nuotr. /Fidelio Platinum vakarėlis: E.Bžeskas su drauge

Ypatingą vakaro nuotaiką įkvėpė neoficialiai „kietų vyrukų sale“ įvardinta erdvė. Čia laiką leido ir svečiams kompaniją palaikė juodai apsirengusių „kietų vyrukų“ būrys, sukosi ruletė, ant sienos šmėžavo Bruce Willis filmų vaizdo projekcija. Ši salė suteikė priebėgą daugiau vyriškai draugijai, vertinančiai vyrišką racionalų pokalbį ir ramesnę vakaro aplinką.

Laukiant renginio kulminacijos, be kitų pramogų, FIDELIO PLATINUM buvo suteikta galimybė susipažinti su Glamour fotografijos virtuozu, pasaulinio garso fotografu Michaeliu Ancheriu. Ant specialiai įrengto podiumo vakaro svečiams buvo surengta pikantiška fotosesija su gundančiais apatiniais vilkinčiais „Playboy“ modeliais.

Visus vakaro renginius gaubė intriguojanti atmosfera – visi nekantravo sužinoti, kas bus tas, kuris bus pakviestas asmeniškai susitikti su žymiąja Holivudo žvaigžde Bruce`u Willisu.

Jau po vidurnakčio į sceną lydimas „kietų vyrukų“ užlipo AB „Vilniaus degtinė“ marketingo vadovas Juozas Daunys. Jis ištraukė laimingąjį vardinį kvietimą. Prieš paskelbdamas laimėtoją, J.Daunys tarstelėjo, kad jis – ne ką mažiau žinomas Lietuvoje nei pats Bruce`as Willisas. Tai – stilistas Mantas Petruškevičius. Būtent jis birželio 22 dieną vyks susitikti su charizmatiškuoju Bruce`u Willisu Varšuvoje. Į kelionę laimėtojas kartu galės pasikviesti dar vieną asmenį, tad tarp vakaro svečių netruko nusiristi spėlionių banga – ką į kompaniją pasikvies Mantas Petruškevičius.

Pavadinimas
Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius