Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Finbee Verslui“ vadovaus T.Mačiulaitis

Sutelktinio finansavimo platformai „Finbee Verslui“ (UAB „Finansų bitė verslui“) vadovauti pradeda Tomas Mačiulaitis. Naujasis vadovas iki šiol įmonėje ėjo Verslo plėtros ir kredito rizikos projektų vadovo pareigas, prieš tai kaupė patirtį dirbdamas Londone finansinių technologijų įmonėse tokiose kaip „Iwoca“ ir „Paysafe“. Jis vadovo pareigose keičia Audrių Griškevičių, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Tomas Mačiulaitis
Tomas Mačiulaitis / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Verslas

„Esu dėkingas už galimybę ir nekantrauju pradėti dirbti naujoje pozicijoje. Nepaisant permainų, mūsų misija išlieka ta pati – padėti smulkiems verslams gauti jiems taip reikalingą finansavimą augti ar spręsti iškilusias problemas. Su komanda aktyviai dirbsime prie procesų tobulinimo, partnerysčių rato plėtimo bei naujų produktų kūrimo, siekiant užtikrinti tvarų įmonės augimą ir padaryti finansavimą verslams dar greitesnį bei patogesnį“, – komentuoja T.Mačiulaitis.

T.Mačiulaitis pareigas pradės eiti, kai bus gautas Lietuvos banko pritarimas.

Audrius Griškevičius, vienas iš „Finbee Verslui“ įkūrėjų, vadovavo įmonei nuo 2017 metų. A.Griškevičiui paliekant įmonę, UAB „Finansų bitė“ išpirko visas jam priklausiusias įmonės akcijas. Šiuo metu 95 procentus įmonės akcijų valdo UAB „Finansų bitė“.

„Laikotarpį būnant „Finbee Verslui“ komandos dalimi prisiminsiu kaip vieną įdomiausių ir vertingiausių. Patirtis, kurią pavyko sukaupti per šiuos metus, neįkainojama. Ypač pastarieji metai, kurie atnešė daug iššūkių visiems verslams, kartu ir mums, kaip įmonei. Nepaisant to, sugebėjome rasti efektyvius sprendimus, mobilizavomės tam, kad taptume dar patikimesniais bei operatyvesniais finansavimo partneriais savo klientams ne tik gerais, bet ir sudėtingesniais laikais, kai to labiausiai reikia“, – sako A.Griškevičius.

2020 m. „Finbee Verslui“ buvo sėkmingiausi per visą veiklos istoriją, kai bendras išduotų paskolų kiekis viršijo 2000 paskolų kurių bendra suma siekė 76 mln. eurų, o įmonės pajamos augo 6 kartus, iki 1,8 mln. eurų. Pernai „Finbee Verslui“ tapo daugiausiai lengvatinių paskolų labiausiai nuo COVID-19 nukentėjusiems verslams suteikusia bendrove – iš viso per platformą jų išduota daugiau nei 1500, o bendra suma siekia 71 mln. eurų.

Šių metų pirmą pusmetį per sutelktinio finansavimo platformą išduota 4,45 mln. eurų paskolų. Tai 62 proc. daugiau nei atitinkamu laikotarpiu pernai, neskaičiuojant pernai išduotų lengvatinių labiausiai nuo COVID-19 nukentėjusiems verslams skirtų paskolų.

„Finbee Verslui“ veikia nuo 2017 m. Šiuo metu įmonėje dirba 11 darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius