-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Finnair“ skraidins iš Talino į Laplandiją

Suomijos aviakompanija „Finnair“ pranešė nuo kito skrydžių sezono – ateinančio žiemos sezono – skraidinsianti iš Estijos sostinės į Suomijos Laplandijos regioną.
„Finnair“ lėktuvas
„Finnair“ lėktuvas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Finnair“ tiesioginius reisus lėktuvu „Airbus A320“ iš Talino į Kittilos oro uostą nuo gruodžio vidurio iki skrydžių sezono pabaigos planuoja kiekvieną penktadienį.

„Laplandija įžymi siūlomų žiemos pramogų įvairove. Nekalbant jau apie tai, kad ten – Kalėdų senelio rezidencija, Laplandijoje galima maloniai praleisti laiką slidinėjant, leidžiantis į keliones elniais ar šunimis pakinkytomis rogėmis, žvejojant ar tiesiog grožintis šiaurės pašvaiste“, – pabrėžė „Finnair“ direktorius Rytų Europos ir Baltijos regione Arūnas Skuja.

„Mes džiaugiamės pirmi pasiūlę tiesioginius skrydžius iš Estijos į Laplandiją“, – pabrėžė jis.

„Finnair“ tikisi per artimiausią žiemos sezoną į Suomijos šiaurinį regioną nuskraidinti 480 tūkst. keleivių – 15 proc. daugiau nei prieš metus.

Per metus „Finnair“ iš viso sulaukia daugiau kaip 10 mln. keleivių, aptarnaudama oro linijas iš Suomijos į Europos, Azijos Šiaurės Amerikos miestus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius