-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

FNTT pradėjo tyrimą dėl HBH pramogų komplekso finansinių operacijų

Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnyba praneša atliekanti tyrimą dėl netoli Palangos įsikūrusio garsiojo HBH pramogų komplekso veiklos. Įtariama, kad bendrovė nuslėpė milijonines pajamas.
HBH kompleksas
HBH kompleksas / HBH nuotr.

Pranešama, kad pramogų komplekse, teikiant viešojo maitinimo ir pramogų paslaugas galimai buvo slepiamos gaunamos pajamos. Taip siekta  išvengti privalomų mokesčių. Per kelerius veiklos metus galėjo būti nuslėpti keli milijonai litų gautų pajamų, o į valstybės biudžetą nesumokėtos šimtatūkstantines sumas siekiančios mokesčių įmokos.

FNTT pareigūnai, bendradarbiaudami su Klaipėdos AVPK ONTB bei Kretingos rajono  PK pareigūnais, antradienį atliko 15 kratų pramogų komplekse, taip pat pas bendrovės atsakingus asmenis. Kratų metu rasti daiktiniai įrodymai, kurie patvirtino kilusius įtarimus.

Atsakingiems asmenims pareikšti įtarimai, jiems paskirtos kardomosios priemonės. Kokios tiksliai, FNTT nepraneša. 

Gretos Skaraitienės nuotrauka/Rada Matulevičienė
Gretos Skaraitienės nuotrauka/Rada Matulevičienė

Į telefono skambučius HBH pramogų komplekso vadovė Rada Matulevičienė neatsako. 15 min.lt pavyko susisiekti su bendrovės alaus daryklos vadovu Kostu Mikiulkevičiumi. Jis neneigė informacijos apie bendrovėje atliktas kratas.

„Nieko konkretesnio negaliu pasakyti. Tik šiandien grįžau iš atostogų ir atėjau į darbą. Visais klausimais reiktų kreiptis į vadovę.  Aš dar nelabai po atostogų susigaudau, kas čia ir kur vyksta. Darbe, atrodo, jokių pasikeitimų, niekas neuždaryta, jokia veikla nenutraukta“, – pasakojo  K. Mikiulkevičius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius