-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Galingas „Bolt Food“ startas Lietuvoje: meniu atveria 200 Vilniaus restoranų

Vilniuje šįryt pradeda veikti vienos didžiausių Europos pavežėjimo paslaugų platformos „Bolt“ maisto pristatymo į namus programėlė „Bolt Food“. Jau pirmąją dieną maistą ir gėrimus pasirinkti galima iš daugiau nei 200 restoranų, kavinių ir užkandinių sostinėje.
„Bolt food“
„Bolt food“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Paslaugos pristatymo proga tiems, kurie užsisako iš kilometro spinduliu esančių restoranų, pirkinius „Bolt Food“ pristatys nemokamai.

Klientams tereikia išmaniuosiuose įrenginiuose įdiegti „Bolt Food“ programėlę, siūlančią greičiausiai maistą paruošiančius restoranus, paskiriančią arčiausiai esantį kurjerį ir minučių tikslumu apskaičiuojančią, kada užsakymas bus pristatytas prie pat namų ar biuro durų.

Po Talino eilė atėjo Vilniui

Vilnius yra tik antras miestas, kuriame pradeda veikti „Bolt Food“. Estijoje įkurta pavežėjimo paslaugų kompanija naująją maisto atvežimo į namus programėlę vos prieš du mėnesius pristatė Taline.

Platforma, pradžioje Taline maistą pristačiusi iš 80 restoranų, per du mėnesius išsiplėtė trigubai. Joje – net 300 restoranų, ir nepaisant to, kad užsakymai išvežiojami jau po kur kas didesnę miesto dalį, klientų namus „Bolt Food“ kurjeris su šiltkrepšiu pasiekti tetrunka 30-35 minutes.

Vilniuje „Bolt Food“ paslauga startuoja dar įspūdingiau – kompanijos tinkle jau yra kiek daugiau nei 200 sostinės restoranų, tarp kurių – ir tokie, kuriems „Bolt Food“ tampa vieninteliais maisto pristatymo į namus partneriais.

„Jau pirmąją dieną prie „Bolt Food“ jungiasi geriausiai vertinami Vilniaus restoranai. Tarp mūsų partnerių – „McDonald's“, „Plus Plus Plus“ gastrobarų tinklas, „Drama burgers“, „Fresh Post“, „Le Butcher“, „Pingpong“, „No forks“, „Čili pica“, „Jammi“ ir kiti“, – vardija „Bolt Food“ maisto pristatymo platformos vadovas Lietuvoje Ruslanas Savičius.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Dmitrijus Luchinas, Ruslanas Savičius ir Andrius Pacevičius
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Dmitrijus Luchinas, Ruslanas Savičius ir Andrius Pacevičius

Poreikis nuolat augo

„Po to, kai greta pavežėjimo Baltijos šalyse pradėjo veikti antroji mūsų kompanijoje – elektrinių paspirtukų dalijimosi paslauga, ėmėme ruošis trečiajam iššūkiui – „Bolt Food“. Jau kurį laiką stebėjome augantį poreikį maisto pristatymui į namus ar biurus. Tad išanalizavome rinką, priėmėme tam tikrus verslo sprendimus, tačiau nė kiek nesibaiminom – „Bolt“ prekės ženklas rinkoje žinomas ir stiprus. Neabejojome, kad mūsų klientai norės išbandyti dar vieną mūsų paslaugą. Rezultatai Taline džiugina – tokių pačių tikimės ir Vilniuje, šiandien versdami naują kompanijos istorijos puslapį“, – 15min pasakoja „Bolt Food“ Baltijos šalių regiono vadovas Dmitrijus Luchinas, atsakingas už paslaugos paleidimą ir priežiūrą Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Klientams – pigiau ir patogiau, kurjeriams ir restoranams – daugiau užsakymų

Panašu, jog patikėjo „Bolt Food“ tiek vairuotojai, tiek restoranų vadovai ne be reikalo.

„Kaip ir pavežėjimo platformoje, taip ir „Bolt Food“ klientai gali tikėtis palankiausių kainų. Jie nuo šiandien jau gali užsakyti maistą tiesiai į namus iš galybės Vilniaus restoranų, taip taupydami savo brangų laiką, pinigus ir, galų gale, patirdami mažiau streso. Specialius mokymus praėję kurjeriai turi galimybę papildomai užsidirbti – ir nauji vairuotojai, ir tie, kurie darbuojasi „Bolt“ pavežėjimo platformoje, bet turi laisvo laiko. Galų gale, „Bolt Food“ iniciatyvą labai teigiamai priėmė patys sostinės restoranai – jie turės galimybę pasiekti savo klientus, esančius biure ar namuose, mūsų platformos pagalba. Restoranams bus dar ir lengviau – įprastai jų žmogiškieji ištekliai, šiuo atveju – pačių jų kurjeriai – riboti, ypač – piko valandomis“, – patikina D.Luchinas.

Asmeninio albumo nuotr./„Bolt food“ programėlė
Asmeninio albumo nuotr./„Bolt food“ programėlė

Užsisako ir Pilaitė, ir Bajorai, ir Naujininkai

Vilniuje startuojanti „Bolt Food“ maisto pristatymo į namus paslauga nėra apribota minimalių ar maksimalių vieno užsakymo kaštų – kol kas į namus ar biurą galima užsisakyti kad ir dubenėlį salotų ar mėsainį už trejetą eurų.

Darbo dienomis sostinėje „Bolt Food“ paslauga bus teikiama 10–22 val., o penktadieniais ir šeštadieniais – nuo 10 val. ryto iki vidurnakčio.
Tiesa, „Bolt“ vadovas Lietuvoje Andrius Pacevičius pastebi, kad „Bolt Food“ platformoje, pristatančioje maistą net į miegamuosius Vilniaus miesto rajonus, nuo centro nutolusius 15–20 kilometrų, greitu metu numatyti tam tikri pokyčiai:

„Kas be ko, kalbama apie restoranų pasiūlos plėtimą. Svarstoma ir apie „Bolt Food“ platformos darbo valandų ilginimą, kad užsisakyti galėtų ir tie, kurie pusryčiauja labai anksti, ir tie, kurie išalksta naktimis.“

Asmeninio albumo nuotr./„Bolt food“ paslaugų žemėlapis Vilniuje
Asmeninio albumo nuotr./„Bolt food“ paslaugų žemėlapis Vilniuje

Tinklą plės lokaliai ir globaliai: eilėje – Kaunas

Viena didžiausių ir sėkmingiausių pavežėjimo paslaugų platformų „Bolt“ naudojasi per 25 mln. žmonių daugiau nei trisdešimtyje pasaulio valstybių.

Estijoje įkurta, penkiuose kontinentuose veikianti „Bolt“ kompanija maisto pristatymo į namus platformą ketina paleisti ir kituose žemynuose.

Septyniuose Lietuvos miestuose veikiančios pavežėjimo paslaugų platformos „Bolt“ vadovai prasitaria ir apie tai, jog ateityje planuojama „Bolt Food“ pristatyti ir kitose šalies vietose.

Vos tik artimiausiu metu ši paslauga pradės veikti kaimyninės Latvijos sostinėje Rygoje, į eilę išbandyti „Bolt Food“ stos laikinoji sostinė – Kaunas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius