Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 08 15

A.Trumpos anūkas nėrė į reklamos verslą: tarp klientų – BBC, „Financial Times“ ir „Fortnite“ kūrėja „Epic Games“

Vieną didžiausių Lietuvoje pieno perdirbimo bendrovių „Rokiškio sūris“ valdo jos įkūrėjo Antano Trumpos šeimos dinastija, tačiau garsiojo pienininko anūkas Martynas Vanagas pasirinko kiek kitokią kryptį. Jis per pandemiją įkūrė reklamos agentūrą „Yoof“, kuri padeda žinomoms pasaulio įmonėms pritraukti jaunų žmonių. Tarp agentūros klientų yra tokie vardai kaip BBC, „Financial Times“ ir kompiuterio žaidimo „Fornite“ kūrėja „Epic Games“.
Martynas Vanagas / Asmeninio archyvo nuotr.
Martynas Vanagas / Asmeninio archyvo nuotr.

M.Vanagas „Yoof“ agentūrą Londone įkūrė būdamas prestižinės verslo mokyklos HULT pirmakursis, kur studijavo rinkodarą. Tai – tarptautinis JAV universitetas, kuris turi padalinius tiek Londone, tiek Bostone.

Po 2,5 metų, praleistų Jungtinės Karalystės sostinėje, jis persikėlė į Bostoną, kur šiuo metu tęsia mokslus. 2024 m. jis turėtų įgyti jungtinį bakalauro ir magistro laipsnį.

Agentūra, anot jo, didelėms įmonėms ir žinomiems vardams padeda surasti sprendimus, kaip dirbti su jaunais žmonėmis, Z kartos atstovais. Išskirtinių sprendimų, pašnekovo teigimu, ieškoma ne kalbant apie techninius dalykus, bet apie idėjas, vertybes, tinkamos platformos pasirinkimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius