Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Garsusis LaVaras Ballas eina toliau – amerikiečiams siūlys „Vytautą“ su savo prekiniu ženklu

Mineralinis vanduo „Vytautas“ netrukus atsidurs ant amerikiečių stalo, o JAV vartotojus jis pasieks su „Big Baller Brand“ prekiniu ženklu. Tai žada garsusis Prienuose žaidžiančių brolių krepšininkų tėvas LaVaras Ballas, kuris su 15min pasidalijo planais imtis lietuviško vandens eksporto į JAV.
„Vytautas-Big baller brand“ mineralinis vanduo
"Vytautas-Big baller brand" mineralinis vanduo / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Mes tikimės dirbti išvien su „Vytauto“ mineraliniais vandenimis. Vau, šis mineralinis stipresnis nei bet kas kitas. Koks žaidėjas NBA reklamuoja vandenį? Joks. Visi Amerikoje kažkodėl pernelyg išdidūs vandens kompanijoms. Yra energiniai gėrimai, kuriems daromos reklamos, bet niekas net nepagalvojo apie vandenį. Ir štai mes atvykstame iš už Atlanto su vandeniu. Lietuva turi geriausią vandenį pasaulyje! Nulis nitratų! Koks vanduo dar skaidresnis?“ – žarstė komplimentus realybės šou Lietuvoje kuriantis garsusis amerikietis.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./„Vytautas-Big baller brand“ mineralinis vanduo
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./„Vytautas-Big baller brand“ mineralinis vanduo

Jo sūnūs žaidžia Prienų-Biršono komandoje „Vytautas“, kuris ir yra pagrindinis klubo rėmėjas.

Vadovai kol kas nekalbūs

„Amerikoje niekas nežino „Vytauto“ ženklo. Jis simbolizuoja istoriją, karalių. Tačiau niekas jo nežino, iki kol pamatys BBB ženklą. Jie jau žino, kas yra „Big Baller Brand“, – sako LaVaras Ballas.

Mineralinį vandenį „Vytautas“ tiekia bendrovė „Birštono mineraliniai vandenys“, kuri yra ir Prienų krepšinio komandos pagrindinė rėmėja.

Tačiau vandens tiekėjai kol kas neskuba girtis planais už Atlanto. Sako, kad tam laikas dar per ankstyvas.

„Birštono mineralinių vandenų“ prekių ženklo vadovė Julija Misiūnaitė sakė nieko negalinti šiuo klausimu pasakyti ir rekomendavo susisiekti su bendrovės valdybos pirmininku Norbertu Pranckumi.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Norbertas Pranckus ir LaVaras Ballas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Norbertas Pranckus ir LaVaras Ballas

Tačiau šis irgi buvo nekalbus. „Kol kas susilaikysiu nuo komentarų. Viskam savas laikas. Apie tai plačiau bus galima pakalbėti vėliau“, – tepasakė N.Pranckus.

Kol komandos rėmėjai dar galvoja apie tai, kaip čia pranešti pasauliui apie „Vytauto“ žygį į Ameriką, garsusis brolių krepšininkų tėvas gali pasakyti daugiau nei bet kuri viešųjų ryšių agentūra.

„Amerikoje mes turime sistemas, kurios padeda išvalyti vandenį. O čia jis visiškai natūralus. Vanduo yra geriausias dalykas. Ir jis teka. Ir jei investuosi į vandenį, spėkite – kas? Tekės ir pinigai. Kai jaučiatės leisgyvis, koks būna pirmas jūsų noras? Duokite man vandens!“ – kaip visada emocingai kalbėjo LaVaras Ballas.

Pardavinės su savo prekės ženklu

Amerikietis sako bandysiantis nutiesti šiam vandeniui tiltą į JAV, o ant butelių bus „Big Baller Brand“ užrašas. Norėdamas tai įrodyti, jis pasikelia nuo fotelio ir nueina atnešti butelio su jau minėtu prekiniu ženklu.

„Amerikoje niekas nežino „Vytauto“ ženklo. Jis simbolizuoja istoriją, karalių. Tačiau niekas jo nežino, iki kol pamatys BBB ženklą. Jie jau žino, kas yra „Big Baller Brand“. Žmonės galvos, kad gerdami jį jie taps „Big Balleriais“. Tai duos vandeniui žinomumo“, – įsitikinęs amerikietis.

Jis vis kartoja, kad „tai geriausias vanduo pasaulyje, bet niekas apie jį nežino pasauliniu mastu, nes visi buvo užsimerkę“.

„Tai bus labai stiprus ėjimas, nes atvešime į Ameriką geriausią vandenį. Kas nenorės geriausio vandens? Žmonės nori geriausio. Jame juk nulis nitratų! Amerikoje šis skaičius yra 0,03. Vandeniui tai yra didelis skirtumas“, – sako jis.

Nori sukurti dokumentinį filmą

Krepšinio komandos rėmėjai LaVarui jau spėjo aprodyti vietą, iš kur pumpuojamas mineralinis vanduo.

„Kaip gražų gestą Norbertas mūsų šeimai norėjo parodyti vandens gamyklą. Aš iš pradžių maniau – oi ne, ko aš ten nematęs – juk tai vanduo. Mano brolis paklausė: ar galėtume susitikti su savininku? Ir Norbertas man atsakė: aš ir esu savininkas. Mes ten būsime, pasakiau!“ – pasakojo realybės šou apie savo šeimą kuriantis LaVaras Ballas.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./„Vytautas-Big baller brand“ mineralinis vanduo
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./„Vytautas-Big baller brand“ mineralinis vanduo

Tačiau vien tik tuo jis nenori apsiriboti. Amerikiečio planuose – ir dokumentinis filmas.

„Kažkas turi papasakoti istoriją. Reikia padaryti dokumentinį filmą. Jis pasakotų apie tai, kaip tas vanduo pateko į Ameriką. Reikia panaudoti viso lietuviško krepšinio motyvus. O vėliau, pabaigoje, parodyti „Big Baller Brand“ ženklą. Štai taip jis atvyko. Nereikia, kad tame filme pasakotų apie „Big Baller Brand“. Istorija gali būti apie tai, kaip ateina vanduo. Apie visą Lietuvos istoriją, karą. O tada parodyti tai, kur esame dabar“, – vardija būsimą filmo scenarijų pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius