Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gedimino Žiemelio kontroliuojama „AviaAM Leasing“ už 4,3 mln. eurų įsigijo biurą Kipre

Dukterinė „AviaAM Leasing“ įmonė įsigijo biurų pastatą Limasolyje, Kipre. Investicija į nekilnojamą turtą siekia 4,3 milijonus eurų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„AviaAM“ Kipro pastato vizualizacija
„AviaAM“ Kipro pastato vizualizacija / „AviaAM“ nuotr.

„Planuojame didinti savo veiklos mastą Kipre. Palanki mokestinė bazė, aiškūs ir paprasti įstatymai ir gerai išvystyta bankų infrastruktūra pritraukia daug žinomų tarptautinių bendrovių. Ateitį siejame su plėtra Azijoje, o Kipras tam daryti yra labai tinkamas geografinis taškas“, – pranešime cituojamas „AviaAM Leasing“ generalinis direktorius ir valdybos pirmininkas Tadas Goberis.

Beveik 4 tūkst. kvadratinių metrų ir 6 aukštų pastatas įkurdins ne tik „AviaAM Leasing“ darbuotojus – planuojama, kad ateityje biurų pastate įsikurs ir „Avia Solutions Group“ dukterinės įmonės. Iš viso naujame biurų pastate bus galima įkurti apie 400 darbo vietų.

„AviaAM Leasing“ yra tarptautinė aviacijos įmonių grupė, teikianti lėktuvų pirkimo, pardavimo ir nuomos paslaugas visame pasaulyje. Bendrovė valdo įmones Airijoje, Lietuvoje, Kipre ir Kinijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius