Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Geometra“ atidaro lietuviško kapitalo geodezijos įmonę Švedijoje „GeoDeal“

Įmonė „Geometra“ atidaro lietuviško kapitalo geodezijos įmonę Švedijoje „GeoDeal“ – per pirmus veiklos metus į plėtrą planuojama investuoti iki 300 tūkst. eurų bei sukurti iki 10 naujų darbo vietų, praneša portalas eVersus.lt.
„Geometra“
„Geometra“

Pasak portalo, „GeoDeal“ teiks geodezijos paslaugas pastatų ir inžinerinių tinklų statybinėms bei projektavimo įmonėms. Įsitvirtinus rinkoje klientų ratas bus plečiamas ir į valstybines institucijas, o paslaugų spektrą papildys ir projektavimas. Tuo tarpu Lietuvoje bendrovės apyvarta 2014 metais siekė 1,45 mln. eurų ir augo 11,5 proc. lyginant su 2013 metais, o įvykdytų projektų skaičius praėjusiais metais viršijo 2 tūkstančius.

„Geometra“ generalinis direktorius Egidijus Stašelis pranešė, kad plėtrai pasirinkta Švedija dėl skaidraus verslo principų šalyje. Be to, Švedijoje bendrovė jau yra sukaupusi platų partnerių tinklą. Artimiausiais metais įmonė, siekdama tapti tarptautine grupe, planuoja toliau plėstis ir į kitas šalis – Norvegiją ir Vokietiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius