Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika: „Blue Bridge“ teiks integruotos komunikacijos sprendimų paslaugą

Intelektualius informacinių technologijų (IT) sprendimus diegianti įmonė „Blue Bridge“ verslui pradeda teikti naują Lietuvos IT rinkoje kompleksinių „Microsoft“ ir „Cisco“ technologijomis paremtų integruotos komunikacijos sprendimų (angl. Unified Communication) paslaugą. Šie sprendimai leidžia įmonėms paprasčiau ir lengviau bendrauti bei optimizuoti verslo procesus.
Pavadinimas
Pavadinimas

„Įmonėse komunikacijai palaikyti naudojamos įvairios priemonės: pradedant stacionariais telefonais ir baigiant el. paštu, garso ir vaizdo konferencijomis ir kt. Iš vienos pusės, visos šios priemonės palengvina bendravimą, iš kitos – sukelia papildomų problemų. Dažniausiai skirtingų gamintojų sistemos yra nesuderintos tarpusavyje, todėl jų priežiūra tampa sudėtinga ir išauga palaikymo sąnaudos. Būtent šioms problemoms panaikinti ir taikomi integruotos komunikacijos sprendimai“, – išplatintame pranešime cituojamas bendrovės „Blue Bridge“ pardavimų ir marketingo direktorius Dalius Butkus.

Integruotos komunikacijos sprendimai sumažina įmonių investicijas komunikacijai, suteikia galimybes naudoti vieningą vartotojų duomenų bazę, kompiuterių tinklą, žymiai mažina laiko sąnaudas sistemos administravimui bei išlaidas sprendimų palaikymui.

„Šiuolaikiniam verslui itin svarbu nuolat be papildomų trukdžių bendrauti tiek įmonės viduje tarp darbuotojų, tiek su klientais. Integruotos komunikacijos sprendimai padeda šį tikslą įgyvendinti, naudojantis įvairiomis ryšio priemonėmis bei nepriklausomai nuo to, kurioje šalies ar pasaulio dalyje konkrečiu momentu yra įmonės darbuotojas. Be to, pasitelkus šiuos sprendimus, darbuotojai, esantys skirtinguose miestuose ar valstybėse gali nemokamai bendrauti telefonu“, – sako bendrovės „Microsoft Lietuva“ prekybos atstovas Baltijos šalims Martynas Bieliūnas.

Pasak UAB „Cisco LT“ generalinio direktoriaus Ainio Kavaliausko, integruotos komunikacijos samprata pasaulyje atsirado prieš kelerius metus, o pastaruoju metu rinkoje pasirodė ir sparčiai populiarėja produktai, leidžiantys ne vien tik integruoti įvairias ryšio priemones tarpusavyje, bet ir susieti jas su įmonėse veikiančiomis sistemomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius