Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika: „COWI Baltic“ baigė įmonių jungimąsi ir keičia vardą

Inžinerinė konsultacinė bendrovė „COWI Baltic“ Lietuvoje baigė įsigytų įmonių jungimo procesą ir keičia pavadinimą.
Pavadinimas
„COWI Baltic“ baigė įmonių jungimąsi ir keičia vardą.
Temos: 1 „Geronomika“

„Per pastaruosius metus įsigijus 4 įmones, tapome trečia pagal dydį inžinerinių konsultacijų ir projektavimo paslaugų bendrove Lietuvoje“, - teigia UAB „COWI Lietuva“ generalinis direktorius Andrius Končius. Šiais metais buvo įsigyta gaisrosaugos sistemų projektavimo bendrovė „Vidvikta projektai” ir Klaipėdos projektavimo UAB „Vakarų projektai”, o 2007 m. – didžiausia Lietuvos energetikos planavimo kompanija UAB „Ekostrategija“ ir viena didžiausių projektavimo įmonių AB „Miestprojektas“. Įsigytų įmonių jungimosi procesas visiškai baigtas 2009 m. spalio 1 d.

Apjungus įmones, jos veiks nauju vardu – „COWI Lietuva“. „Naujasis vardas atspindi bendrovės poziciją rinkoje, yra natūrali integracijos proceso išdava“, – teigia A. Končius. Jis žada, kad pokyčiai pagerins bendrovės valdymo struktūrą, kuri suteiks galimybę efektyviau vykdyti užsakymus. Darbuotojams pokyčiai suteiks galimybę naudotis tarptautinėmis žiniomis ir informacine platforma bei kelti kvalifikaciją įvairiuose mokymuose.

Bendrovė „COWI Lietuva“ toliau teiks projektavimo, konsultacines ir statybų techninės priežiūros paslaugas. Veiklos sritys – pastatai, aplinkosauga, energetika, susisiekimas, vandentvarka, atliekų tvarkymo, hidrotechninių, melioracijos ir kitų statinių, teritorijų planavimas, tyrimai, GIS ir žemėlapiai.

Taip pat bus pradėtos teikti ir naujos paslaugos: konsultacijos ir projektiniai sprendiniai „žalio“ namo, atsinaujinančių energijos šaltinių panaudojimo, optimalios renovacijos metodų parinkimo srityse.

Naujoje UAB „COWI Lietuva“ dirbs apie 200 inžinerijos specialistų ir architektų. Bendrovė turės tris biurus: Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius