-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika: „Doleta“ pradėjo gaminių eksportą į Japoniją

Modernių medinių langų gamintoja bendrovė „Doleta“ pradėjo gaminių eksportą į Japoniją. „Doleta“ į šią šalį pirmąją medinių langų siuntą už arti 100 tūkst. litų eksportavo jau praeitą mėnesį bei šiuo metu laukia naujų užsakymų savo gaminiams į Japoniją.
Pavadinimas
Pavadinimas

Anot įmonės vadovų, derybos su Japonijos verslininkais truko kiek daugiau nei metus, nes jiems ypatingai rūpėjo įmonės patikimumas bei aukščiausios gaminių kokybės užtikrinimas.

Įmonės vadovo Liutauro Daubaros teigimu, bendrovei pradėjus veiklą vykdyti antroje gamykloje, atsirado naujos gamybinės galimybės, leidžiančios užtikrinti daug didesnius gamybinius pajėgumus bei sėkmingą medinių langų inovacijų plėtrą.

„Veiklą pradėją ir naujoje gamykloje, galime užtikrinti daug didesnius gamybinius pajėgumus ir tenkinti augančią netradicinių medinių langų eksporto paklausą. Tad naujų rinkų paieška išlieka vienu pagrindiniu įmonės vadovybės tikslų, nes šiandien tampame itin konkurentabilūs ne tik Rytų Europoje, bet ir kitose šalyse. Mums yra įdomios visos rinkos, tame tarpe ir Rytai, kurie tikrai dar neatrasti daugeliui šalies verslininkų“, – išplatintame pranešime cituojamas L.Daubara.

Anot jo, su Japonijos verslininkais derybos buvo pradėtos dar praeitais metais, o pirmasis eksportas turėtų atverti naujas eksporto galimybes į šią šalį.

„Japonija itin aukštai įvertino mūsų produkcijos kokybę, gamybines technologijas. Tai labai įdomi šalis, su savita kultūra, bendradarbiavimo matymu. Noriu tikėti, kad pirminis užsakymas atvers vartus į šios šalies rinkas“, – sako bendrovės vadovas.

Be pradėto eskporto į naujas šalis, bendrovė šiemet, lyginant su pernai, padidino eksporto apimtis į Rusiją – 3, Kazakstaną – 2, Ukraina – 6, Airiją – 8,2 procento.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius