Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. Kalėdinių atvirukų aukcionas pranoko lūkesčius – paaukota 3800 litų

Seimo Europos informacijos biure įvyko Seimo Europos klubo ir Seimo Europos informacijos biuro organizuotas kalėdinių atvirukų aukcionas.
Kalėdinių atvirukų aukcionas
Kalėdinių atvirukų aukcionas / Seimo Europos informacijos biuro nuotr.

Aukcionui buvo pateikta daugiau kaip 300 kalėdinių atvirukų, kuriuos naudodami įvairias technikas sukūrė dešimties Lietuvos vaikų globos namų auklėtiniai iš Kauno, Pabradės, Alytaus, Panevėžio, Trakų, Lentvario, Žagarės, Mažeikių, Vilijampolės ir Akmenės vaikų globos namų.

Unikalias jaunųjų menininkų sukurtas atvirukų kolekcijas noriai įsigijo Seimo nariai bei Lietuvoje reziduojantys užsienio valstybių ambasadoriai. Aktyviausiai aukcione dalyvavo Seimo nariai Kęstutis Daukšys, Saulius Bucevičius, Petras Auštrevičius, Emanuelis Zingeris, Vytautas Gabšys, Saulius Stoma, Japonijos ambasadorė Mijoko Akaši, Prancūzijos ambasadorius Fransua Lomonjė, Azerbaidžano ambasadorė Naira Šachtachtinskaja, Ispanijos ambasadorius Chosė Luisas Solanas Gadea, Latvijos ambasadorius Hardijas Baumanis ir Jungtinių Amerikos Valstijų ambasadorė Ana Elizabet Derse.

Aukcioną vedė ir gera nuotaika dalijosi Jogaila Morkūnas, o aukciono dalyvius sveikino Artūro Noviko džiazo mokyklos vokalinis trio „Duok penkis“.

Aukciono metu surinktos lėšos – 3800 litų, bus įteikti atvirukų kolekcijas pristačiusioms vaikų globos namų komandoms.

Tai jau nebe pirmasis aukcionas, vykstantis Seimo Europos informacijos biure. Šis kalėdinių atvirukų aukcionas buvo surengtas prisimenant sėkmingą Lietuvos ir užsienio vaikų piešinių parodos „Mūsų miškas aplink Baltijos jūrą“ aukcioną, surengtą kartu su Plungės LIONS klubu. Tuomet taip pat surinkta daugiau kaip 4000 litų, kurie buvo perduoti Šilalės rajono vaikams su negalia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius