-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika: „Nordea Bank Lietuva“ ir toliau plečia tinklą

Didžiausios Šiaurės ir Baltijos šalyse finansų grupės „Nordea“ skyrius „Nordea Bank Lietuva“ atidarė 22-ąjį padalinį Kaune. Tai jau penktasis poskyris laikinojoje sostinėje. Jis įsikūrė naujame verslo centre Šilainių mikrorajone.
Pavadinimas
Pavadinimas

„Nordea Bank Lietuva“ Mažmeninės bankininkystės vadovas Jaunius Marinskas teigia, kad bankas ir toliau vykdo savo strategiją, siekdamas būti arčiau savo klientų. Šilainių mikrorajone gyvena daug gyventojų, todėl labai svarbu, kad bankines operacijas jie galėtų atlikti arčiau savo namų. „Bankui yra labai svarbu artimai bendrauti su visais savo klientais, o tinklo plėtra padeda juos pasiekti jiems patogiose vietose“, - sako J.Marinskas.

Žemaičių plente įsikūrusiame 215 kvadratinių metrų padalinyje dirbs specialistai, teikiantys visas bankininkystės paslaugas verslui ir gyventojams.

„Verslo centras įsikūręs šalia strategiškai svarbios magistralės Vilnius-Klaipėda, todėl tikimės tiek vietos gyventojų, tiek keliaujančiųjų dėmesio. Be to, itin svarbių kelių susikirtimo vietoje intensyviai plėtojami prekybos, transporto paslaugų bei logistikos projektai, todėl čia besikuriančiam verslui banko buvimas šalia yra svarbu“ , - pažymi „Nordea Bank Lietuva“ Mažmeninės bankininkystės vadovas.

„Nordea“ yra didžiausia finansinių paslaugų bendrovė Šiaurės šalių ir Baltijos regione. Grupės turtas siekia 347 mlrd. eurų, o internetinės bankininkystės srityje ji pirmauja pasaulyje. Šiuo metu „Nordea“ turi 4.9 mln. e-klientų. Regione „Nordea“ aptarnauja apie 10 mln. privačių asmenų ir beveik 960 000 įmonių bei institucijų. Banko tinklą sudaro maždaug 1300 skyrių. „Nordea“ kredito reitingai – Aa1 (Moody‘s) ir AA- (Standard & Poor‘s).

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius