Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika: Olandijos įmonė „Flowserve“ dujų vamzdžius pirks Lietuvoje

Antradienį Lietuvoje lankysis didžiulės Olandijos įmonės „Flowserve“ atstovai, kurie dviejose metalo apdirbimo įmonėse aptars kontraktus dėl dujų vamzdžių gamybos. Dar kelios olandų įmonės spalio 25-28 d. mūsų šalyje taip pat derins galimas sutartis su lietuviais.
Pavadinimas
Pavadinimas

„Tikėtina, kad po šių vizitų, įvertinus Lietuvos metalo įmonių galimybes ir pajėgumus, bus pasirašytas ne vienas kontraktas. Tai ne vienkartinis projektas, lietuvių kompanijos turėtų tapti nuolatiniais olandų partneriais. Džiaugiuosi, kad glaudaus bendradarbiavimo tarp Lietuvos ir Nyderlandų dėka, mūsų pramonės įmonės padidino eksportą į Olandiją, išsaugojo darbo vietas ir specialistus. Pasaulio ekonomikai atsigavus, šie ryšiai turėtų dar labiau išsiplėsti“, – išplatintame pranešime cituojamas Lietuvos ekonominės plėtros agentūros (LEPA) direktorius Mantas Nocius.

Ūkio ministerijos komercijos atašė Nyderlanduose Raimondos Balnienės teigimu, olandai labai atsakingai renkasi savo partnerius, o lietuvius jie ypač palankiai vertina dėl patikimumo, kokybės ir aukštos vadybos kultūros.

„Flowerse“ jau daugiau nei 100 metų dirba 55 šalyse, turi 15 tūkst. darbuotojų ir yra savo srities lyderiai. Jie tiekia siurblius, vamzdžius ir vožtuvus energijos, naftos, dujų, chemijos ir kitų pramonės šakų įmonėms. Tai, kad tokio dydžio įmonė bendradarbiavimui pasirinko lietuvius – puikus mūsų šalies įvertinimas. Beje, gali būti, kad ir mūsų vežėjai gaus užsakymų, nes vamzdžius reikės transportuoti, žaliavas atsivežti“, – užsimena R.Balnienė.

Praėjusių metų gruodį Šiauliuose, Panevėžyje, Ukmergėje, Kaune, Alytuje ir Marijampolėje lankėsi Olandijos įmonių „MTA“, „Rollepaal“, „Hembrug“, „Daub“, „TNO“ atstovai, kuriems padarė įspūdį aukštas gamybos lygis, geras gamybos ir kainos santykis, žmonių komunikabilumas ir lankstumas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius