Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika: „Omnitel“ pajamos stabilizavosi

Trečiąjį 2009 metų ketvirtį „Omnitel“ uždirbo 186,2 mln. litų pajamų – iš esmės tiek pat, kiek ir ankstesnį ketvirtį (189,6 mln. litų). Per devynis šių metų mėnesius „Omnitel“ uždirbo 557,8 mln. litų pajamų, tai 25 proc. mažiau, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu (742,7 mln. litų).
Pavadinimas
Pavadinimas

„Omnitel“ taip pat pasiekė planuotus pelningumo rodiklius. „Omnitel“ EBITDA (pelno, neatskaičiavus palūkanų, pelno mokesčio, nusidėvėjimo ir amortizacijos) marža per 2009 metų trečiąjį ketvirtį dar pakilo iki 33,8 proc. „Omnitel“ EBITDA marža per devynis 2009 mėnesius buvo 33,2 proc.

„Aštrios konkurencijos sąlygomis vartotojams svarbu ne tik jų poreikį atitinkančios paslaugos, mokėjimo planai bei pažangus klientų aptarnavimas, bet ir neabejotina „Omnitel“ ryšio kokybė“, – pabrėžė „Omnitel“ prezidentas Antanas Zabulis.

Pasak A.Zabulio, „Omnitel“ teikia savo klientams kokybišką ryšį, turėdama daugiau antros ir trečios kartos ryšio bazinių stočių nei kiti du operatoriai kartu sudėjus. Patikimo ryšio reikšmę patvirtina anksčiau į kitus tinklus išėję ir į „Omnitel“ grįžtantys verslo klientai.

Iš viso 2009 m. trečiojo ketvirčio pabaigoje „Omnitel“ turėjo 1 mln. 980 tūkst. vartotojų.

Kaip ir ankstesniais šių metų ketvirčiais, gautas mažesnes pajamas pirmiausia lėmė mažesni, palyginti su praėjusiais metais, įrangos, ypač nešiojamųjų kompiuterių, pardavimai, taip pat stipriai sumažėjusios pajamos iš tarptinklinio ryšio, dėl Europos Komisijos reguliavimo sumažėjus tarptinklinio ryšio tarifams Europos Sąjungos šalyse.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius