Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika: „Tez Tour“ didina skrydžių į Egiptą skaičių

Tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour“ nuo pavasario pradžios didins skrydžių skaičių į Egiptą iš Lietuvos. Nuo kovo mėnesio į šios šalies kurortus poilsiautojai bus skraidinami septynis kartus per savaitę – keturis sykius į Hurgadą ir tris į Šarm el Šeichą.
Pavadinimas
Pavadinimas

Pasak „Tez Tour“ Lietuvoje vadovo Martyno Laivio, papildomi skrydžiai organizuojami atsižvelgiant į pastaruoju metu aktyvėjančią išvykstamojo turizmo rinką.

„Stengiamės patenkinti išaugusią poilsinių kelionių paklausą, tad tokie papildomi skrydžiai tiesiog  būtini“, – teigia M.Laivys.

Pasak jo, iki gegužės pabaigos bendrovė organizuos devynis papildomus skrydžius į lietuvių poilsiautojų pamėgtus Egipto kurortus. Iki šiol bendrovė į Egiptą skraidino šešis kartus per savaitę.

„Sekmadieniniai skrydžiai bus organizuojami iš Vilniaus oro uosto, tačiau neatmetame galimybės ateityje skraidinti ir iš kitų miestų“, – sako M.Laivys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius