Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika: TEZ TOUR pratęsė bendradarbiavimą su „flyLAL Charters“

Tarptautinis kelionių organizatorius TEZ TOUR ir toliau bendradarbiaus su skrydžių bendrove „flyLAL Charters“. Pranešime spaudai teigiama, kad buvo pratęsta strateginio bendradarbiavimo sutartis, pagal kurią kelionių organizatoriaus klientai bus skraidinami Tailando, Egipto bei Tenerifės poilsio kryptimis jau startavusio žiemos sezono metu.
Pavadinimas
Pavadinimas

„Pasirašyta sutartis galios visą žiemos sezoną”, – teigė TEZ TOUR aviacijos skyriaus Lietuvoje vadovas Evaldas Malakauskas. – Žiemos sezono skrydžiams buvo pasirinktas „Boeing 757-200” tipo orlaivis, galintis  vienu metu skraidinti net 223 keleivius.“ „Boeing 757-200“ – didžiausi lėktuvai, kuriais vykdomi užsakomieji turistiniai reisai visose Baltijos šalyse.

Kaip komentavo E. Malakauskas, TEZ TOUR partneriais ir toliau išliks lietuviško kapitalo, patikima ir jau patikrinta skrydžių bendrovė, su kuria TEZ TOUR dirba nebe pirmus metus, o tai leis lengviau užtikrinti sklandų ir efektyvų klientų aptarnavimą bei saugumą jų kelionės metu.

Jau startavusiu žiemos sezonu TEZ TOUR Lietuva organizuoja tiesioginius skrydžius į Tailandą. Kelionių organizatoriaus atstovai pabrėžia, kad jų metu keliautojams bus patiekiamas nemokamas maitinimas. TEZ TOUR stengiasi užtikrinti aukštą šių egzotiškų kelionių kokybę, todėl E. Malakauskas įsitikinęs, kad nemokamas maitinimas skrydžio į Tailandą metu suteiks šiam turistiniam produktui pridėtinės vertės.

TEZ TOUR tiesioginiai skrydžiai į Tailando sostinę Bankoką iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto bus vykdomi nuo š. m. gruodžio 29 dienos.

Poilsiautojai kviečiami pratęsti vasarą ir saulėtoje Tenerifėje ar Egipte, taip pat pasimėgauti kruizo Nilu malonumais.

Turėdamas tarptautinės įmonių grupės potencialą TEZ TOUR gali pasiūlyti itin konkurencingas kainas. Vykstant išankstiniam kelionių pardavimui, kruizo Nilu kaina žmogui yra nuo 2195 Lt, o Egiptą galima aplankyti tik už 1295 Lt. Kelionės į Tailandą kaina šiuo metu yra nuo 3545 Lt, o į saulėtąją Tenerifę – nuo 1745 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius