-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika: TEZ TOUR žiemos sezono kelionės į Egiptą jau prekyboje

Nuo rugpjūčio pradžios tarptautinis kelionių organizatorius TEZ TOUR pradėjo žiemos sezono kelionių pardavimą populiariausiomis kryptimis: į Hurgados ir Šarm El Šeicho kurortus Egipte. Žiemos sezono naujienos – poilsiniai kruizai Nilu ir beveik 25 proc. didesnė viešbučių pasiūla. Per išankstinį pardavimą kelionės siūlomos žemesnėmis kainomis.
Pavadinimas
Pavadinimas

„Esame suinteresuoti, kad mūsų klientai galėtų pasirinkti iš gausios viešbučių pasiūlos, todėl žiemos sezono kelionių pardavimus pradėjome labai anksti“, – išplatintame pranešime cituojama TEZ TOUR pardavimų vadovė Rasa Lileikytė. – Natūralu, kad esant sunkesnėms ekonominėms aplinkybėms, žmonės pradėjo labiau vertinti didelį pasirinkimą ir mažas kainas.“

TEZ TOUR viešbučių pasiūla Egipte šiais metais išplėsta beveik 25 proc., nes atsižvelgus į šios poilsio krypties populiarumą, buvo pasirašytas ne vienas naujas kontraktas. TEZ TOUR klientams siūlo pasirinkti iš beveik 350 viešbučių Egipte, iš kurių apie 60 proc. sudaro keturių ir penkių žvaigždučių viešbučiai. Kai kuriuose regionuose, pavyzdžiui, El Gunoje, Makadi Bei, Soma Bei, nėra žemesnės nei keturių ir penkių žvaigždučių kategorijos viešbučių.

„Keliones apsimoka pirkti iš anksto ne tik dėl žemos kainos, bet ir dėl didelio viešbučių pasirinkimo, kurio dažniausiai nebūna, sulaukus paskutinės minutės pasiūlymų“, – aiškino R.Lileikytė.

Kruizai Nilu – viena iš pagrindinių TEZ TOUR žiemos sezono naujienų. Bus organizuojamos keturių bei šešių dienų programos, o kruizo trukmė priklausys nuo to, ar poilsiautojas norės aplankyti Egipto sostinę Kairą.

Žiemos sezono kelionės – idealus pasirinkimas tiems žmonėms, kurie nedrįsta vykti į šiltus kraštus vasarą, baimindamiesi pernelyg aukštos temperatūros. Atostogauti žiemą mėgsta ir tie poilsiautojai, kurie nori pratęsti vasaros sezoną ir pasilepinti saule tada, kai jos labiausiai trūksta Lietuvoje.

Šią žiemą TEZ TOUR savo klientams pasiūlys keliones į pernai išpopuliarėjusį Tailandą bei Kanarų salas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius