-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika: Vilniaus ir Klaipėdos „Akropoliai“ ruošiasi nuolaidų dienai „Jamam“

Vilniaus ir Klaipėdos „Akropoliuose“ baigiami pasirengimai lapkričio 14 d., įvyksiančiai populiariajai nuolaidų akcijai „Jamam“. Kokias nuolaidas taikys „Akropoliuose“ veikiančios parduotuvės ir paslaugų tiekėjai galima sužinoti internete.
Pavadinimas
Pavadinimas

Nuolaidų diena, kurios metu prekėms ir paslaugoms bus taikoma iki 50 proc. nuolaida, taps ir neoficialia Kalėdų prekybos pradžios diena, todėl „Akropolyje“ jau įrenginėjamos šventinės vitrinos, statomos Kalėdų eglės, ruošiamasi pirmiesiems nemokamiems koncertams.

„Šeštadienį „Akropolyje“ prasidės Kalėdos – mūsų lankytojai galės įsigyti prekių ir dovanų su iki 50 proc. nuolaida, jų taip pat lauks koncertas. Pirkėjus „Akropolis“ rytoj pasitiks jau pasipuošęs Kalėdoms – puošiamos alėjos, parduotuvių vitrinos, šeštadienio rytą bus uždegtos ir šventinės girliandos “, – sako Vilniaus „Akropolio“ valdytojas Česlovas Urbonavičius.

Pranešime spaudai teigiama, kad Vilniaus „Akropolio“ Ledo arenos lankytojams nuo 19 val. koncertuos vėl kartu susibūrę pirmojo realybės šou „Kelias į žvaigždes“ dalyviai Donata, Mino ir Vudis.

Vilniaus „Akropolio“ Ledo arenos lankytojams nuo 19 val. koncertuos vėl kartu susibūrę pirmojo realybės šou „Kelias į žvaigždes“ dalyviai Donata, Mino ir Vudis.

„Koncertas yra truputį simboliškas – šie dainininkai savo gebėjus atrado būtent „Akropolyje“, kur jie gyveno viso „Kelio į žvaigždes“ metu, tad jų pasirodymas mūsų  lankytojams yra ir savotiškas grįžimas namo“, – sako Vilniaus „Akropolio“ valdytojas Česlovas Urbonavičius.

„Akropolių“ nuolaidų akcija „Jamam“ pirmą kartą surengta šių metų gegužės mėnesį ir sulaukė didžiulio dėmesio bei gerų pirkėjų atsiliepimų. Pirmosios, naktinės, akcijos metu per 5 valandas Vilniaus „Akropolyje“ apsilankė 18 000 žmonių.

Šį kartą „Jamam“ nuolaidų akcija vyks visą dieną, tad pirkėjai galės neskubėdami išsirinkti prekes ar Kalėdų dovanas ir įsigyti jas ženkliai pigiau. Kad būtų patogu, visos parduotuvės „Akropolyje“ šeštadienį veiks ilgiau – iki 24 val.“, – sako Vilniaus „Akropolio“ valdytojas Česlovas Urbonavičius.

„Šeštadienį ir Klaipėdos „Akropolyje“ prasidės Kalėdos – mūsų lankytojai galės įsigyti prekių ir dovanų su iki 50 proc. nuolaida, jų taip pat lauks koncertas. Pirkėjus „Akropolis“ rytoj pasitiks jau pasipuošęs Kalėdoms – puošiamos alėjos, parduotuvių vitrinos, šeštadienio rytą bus uždegtos ir šventinės girliandos “, – sako Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

Klaipėdos „Akropolio“ lankytojams nuo 19.00 val. koncertuos muzikos grupė „Tabasco“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius