Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. „Automodus“ atnaujina ir plečia veiklą

Vienas pirmųjų naudotų automobilių prekybos centrų „Automodus“ atnaujina savo veiklą, gerokai išplėsdamas teikiamų paslaugų spektrą ir pajėgumus. Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje iš viso veiks keturios automobilių pardavimo vietos, o ieškantys naudotų automobilių vėl gali naudotis kasdieną atnaujinama interneto svetaine kurioje pasiūla netrukus sieks 200 automobilių.
Pavadinimas
Pavadinimas

„Modus” įmonių grupės, valdančios BMW, „Mini“, „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ ženklus Lietuvoje atstovaujančias įmones, valdybos narė Asta Bagdonavičienė „Automodus” veiklos atnaujinimą sieja su pokyčiais rinkoje. „Keičiantis automobilių pardavimų tendencijoms naujų automobilių prekyba išgyvena sunkmetį, o naudotų automobilių paklausa ženkliai išaugo. „Automodus” savo klientams pasiūlys įsigyti tai, ko jiems šiuo metu labiausiai reikia – pigesnius, tačiau kokybiškus automobilius“, – teigia A.Bagdonavičienė.

Ilgametė patirtis, realizuojant ne tik pavienius automobilius, bet ir didelius jų parkus, o taip pat puikiai naudotų automobilių prekybos ypatumus ir pirkėjų poreikius išmanantis kvalifikuotas personalas leis automobilių prekybos centrui „Automodus” teikti aukščiausio lygio paslaugas. „Ketiname ir vėl sudaryti rimtą konkurenciją automobilių prekybos tinklui BRC“, – sako A.Bagdonavičienė.

„Automodus“ prekybos centruose automobilių pirkėjai bus ne tik konsultuojami ir galės susipažinti su pilnomis naudotų automobilių istorijomis, bet taip pat jiems bus siūlomos ir visos su automobilio įsigijimu susijusios paslaugos – teikiami palankiausi automobilio finansavimo bei draudimo pasiūlymai.

Pagrindinis „Automodus“ prekybos centras netrukus įsikurs Vilniuje, S.Nėries gatvėje, visai šalia „automobilininkų“ gatve vadinamos Ukmergės gatvės. Ši prekybos vieta talpins iki 350 automobilių. Kitos prekybos vietos Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje talpins nuo 50 iki 100 automobilių.

Pirmasis „Automodus“ automobilių prekybos centras buvo įkurtas 2001 metais Vilniuje, Ukmergės gatvėje. Jo įkūrimo idėja buvo pagrįsta novatorišku požiūriu į automobilių prekybą – po vienu stogu apjungti įvairių modelių naujų ir naudotų automobilių prekybą. Tai buvo pirmasis tokios koncepcijos prekybos centras, pasiūlęs išskirtines naudotų automobilių pardavimo paslaugas.

2002-2004 metais „Automodus“ centras buvo vienas iš naudotų automobilių pardavimų lyderių Lietuvoje, kiekvieną mėnesį parduodavęs apie 40 automobilių. Dėl sėkmingos veiklos bei populiarumo naudotų automobilių prekybos srityje, „Automodus” prekinis ženklas iki šiol yra prisimenamas ir turi gerą reputaciją tarp potencialių pirkėjų.

„Automodus“ yra ir profesionalių drag lenktynių Lietuvoje pradininkas. 2001 metų rudenį atidarant automobilių prekybos centrą Ukmergės gatvė pusdieniui buvo tapusi drag lenktynių trasa. Įsimintina šventė ilgam išliko automobilių mėgėjų atmintyje, kurių buvo susirinkę beveik 12 tūkstančių. 2002-aisiais „Automodus“ surengė visą seriją drag lenktynių Vilniuje, Klaipėdoje bei Marijampolėje, taip sukurdamas drag judėjimo tradicijas Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius