Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. „Baltic Data Center“ pripažinta geriausia duomenų centrų operatore Centrinėje ir Rytų Europoje

Duomenų centrų ir informacinių sistemų valdymo lyderė Baltijos šalyse „Baltic Data Center“ buvo pripažinta geriausia regionine duomenų centrų operatore Centrinėje ir Rytų Europoje. TEO LT, AB įmonių grupei priklausanti bendrovė buvo įvertinta tarptautinės konferencijos „Data Centres Europe“ surengtų apdovanojimų metu.
Pavadinimas
Pavadinimas

Į prestižinius šios verslo srities apdovanojimus kiekvienoje iš 10 kategorijų pretendavo kandidatai iš daugiau nei 30 valstybių. „Baltic Data Center“ dėl geriausio regioninio duomenų centro vardo varžėsi su 15 kitų įmonių bei pateko tarp trijų kategorijos finalisčių – bendrovių iš Graikijos, Liuksemburgo ir Lietuvos.

Apdovanojimams buvo pristatyti du modernūs „Baltic Data Center“ duomenų centrai, vienas kurių yra Rytų Europoje analogų neturintis požeminis duomenų centras, apsaugotas nuo elektromagnetinio spinduliavimo.

„Baltic Data Center“ generalinio direktoriaus Sauliaus Markūno teigimu, gautas apdovanojimas yra puikus nuolat bendrovės diegiamų naujovių bei tobulinamų paslaugų kokybės įvertinimas. Praėjusiais metais „Baltic Data Center“ šių apdovanojimų metu buvo pripažinta viena geriausių IT paslaugų teikėjų Europoje.

Apdovanojimai buvo surengti penktus metus iš eilės telekomunikacijų ir IT technologijų konsultacijų bendrovės „BroadGroup“ organizuojamos konferencijos „Data Centres Europe“ metu. Joje nagrinėjamos duomenų centrų ir informacinių sistemų valdymo paslaugų tendencijos, paslaugoms teikti reikalingų energijos ir kitų išteklių aktualijos.

Londone vykusiame renginyje bendrovės buvo įvertintos tokiose kategorijose kaip „Geriausias duomenų centrų valdytojas“, „Geriausia visoje Europoje paslaugas teikianti bendrovė“, „Geriausia regioninė duomenų centrų paslaugų įmonė“, „Ekologiškiausia duomenų centrų bendrovė“, „Geriausias duomenų centrų rinkos naujokas“, „Išskirtinis duomenų centrų rinkos lyderis“ ir kitose.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius