Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. EMSI plečia tinklą ir atidaro 8–ąją degalinę Vilniuje

Nepaisydama ekonomikos sąstingio, lietuviško kapitalo bendrovė EMSI atidarė naują degalinę Ukmergės plente, Vilniuje, o artimiausiu metu dar vieną degalinę atidarys Marijampolėje. Tai jau 8–oji EMSI degalinė sostinėje. Atidarius šią degalinę, sukurta 13 naujų darbo vietų.
EMSI degalinė
EMSI degalinė / EMSI nuotr.

„Naujos degalinės Vilniuje atidarymas – ilgalaikės EMSI plėtros strategijos įgyvendinimas ir racionalios lėšų kapitalo naudojimo politikos, leidusios plėsti degalinių tinklą – rezultatas“, – teigia bendrovės pardavimų direktorius Gediminas Svetika. Pasak jo, išsikėlę tikslą ne nurungti didžiausius rinkos žaidėjus, bet artimiausioje perspektyvoje turėti 1–2 EMSI degalines visuose Lietuvos apskrities centruose, netrukus bendrovė atidarys dar vieną degalinę Marijampolėje.

Visą parą veikiančioje degalinėje, esančioje kelyje Vilnius–Panevėžys, prekiaujama 95 ir 98 markės benzinu, suskystintomis dujomis ir buitinėmis dujomis balionuose.

Kaip ir kitose EMSI degalinėse, naujojoje degalinėje Bukiškėse įrengta moderni, visą parą veikianti parduotuvė, kurioje be būtinosios reikmės maisto produktų, galima įsigyti ir kitų pirmojo būtinumo bei automobilio priežiūros prekių. Degalinėje taip pat galima papildyti mobiliojo ryšio sąskaitas, o autobusų ir sunkvežimių vairuotojams – įsigyti kelių vinječių ir taip sumokėti kelių mokestį.

Prie degalinės įrengta didelė aikštelė, kur vietos sustoti pailsėti ir atsigerti degalinėje prekiaujamos kavos, ras sunkvežimių vairuotojai. Norintys pasistiprinti, degalinėje galės rinktis iš didelio greito maisto pasirinkimo – karštų ir šaltų sumuštinių, submarinių, kebabų, karbonadų bei „Kijevo kotletų“. Degalinėje įrengtos oro pompos, kuriomis vairuotojai gali prisipūsti padangas ar pasitikrinti jų slėgį, taip pat – automobilių plovykla.

Be to, vairuotojų patogumui, degalinėje įrengtas SEB banko bankomatas, iš kurio grynuosiu pinigus vairuotojai gali išsiimti neišlipdami iš savo automobilio.

„Vienos iš svarbiausių EMSI vertybių – aukštos kokybės aptarnavimas, socialinė atsakomybė ir degalų kokybė už protingą kainą. Vadovaudamiesi jomis, per dešimt veiklos metų subūrėme lojalių klientų ratą. Tikimės, kad šie veiklos prioritetai pritrauks lojalių klientų būrį ir naujojoje degalinėje“, – sako G. Svetika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius