Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. „Kalnapilis“ sėkmingai atstovavo Lietuvai Kanuose

Kanuose (Prancūzija) šį mėnesį vykusioje tarptautinėje nekilnojamojo turto ir investicijų parodoje „MIPIM 2009“ pristatytas Lietuvos stendas, kuriame lankytojai buvo vaišinami Kalnapilio „Grand“ alumi.
„Kalnapilis“ sėkmingai atstovavo Lietuvai Kanuose.
„Kalnapilis“ sėkmingai atstovavo Lietuvai Kanuose.

„Džiaugiamės, kad parodos lankytojai turėjo galimybę pažinti Lietuvą kartu su mūsų daryklos alumi. Mums garbė, kad galime prisidėti stiprindami Lietuvos, kaip modernios ir svetingos valstybės, įvaizdį“, – sakė UAB „Kalnapilio-Tauro grupės“ pardavimų direktorius Marijus Valdas Kirstukas. Po parodos „Kalnapilio“ atstovai džiaugėsi sulaukę didelio susidomėjimo ir teigiamų lankytojų vertinimų atnaujintam „Grand“ alui.

Siekiant sukurti išskirtinę Lietuvos stendo atmosferą ir sudominti parodos lankytojus, visi norintys galėjo ne tik susipažinti su verslo plėtojimo ir investicijų galimybėmis Lietuvoje, bet ir paragauti lietuviško šakočio, sūrių, mėsos gaminių, gaiviųjų ir alkoholinių gėrimų. Tokia idėja pasiteisino – Lietuvos, vienos iš mažiausių valstybių, dalyvavusių parodoje, stendą aplankė daugiau nei kas dešimtas parodos lankytojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius