-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. „Lietuvos aludarių gildija“ bendradarbiaus su VMI

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) ir „Lietuvos aludarių gildija“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį, kurioje numatyta, kad VMI teiks verslui naudingą informaciją ir pagalbą, o gildija informuos mokesčių administratorių apie situaciją rinkoje, esamas problemas bei šešėlinio verslo apraiškas.
Pavadinimas
Pavadinimas

„Šiuo metu VMI yra pasirašiusi sutartis su keliomis asocijuotomis verslo struktūromis. Pastebima, kad tokio pobūdžio bendradarbiavimas pasiteisina, artimiausiu metu taip pat planuojama pasirašyti sutartį su naftos prekybos mažmenininkais. VMI visuomet atvira asocijuotų struktūrų siūlymams bendradarbiauti“, – teigia VMI viršininko pavaduotojas Gediminas Vyšniauskis.

Sutartyje apibrėžiama, kad šalių bendradarbiavimo tikslas yra skatinti savanorišką mokesčių mokėjimą, mažinti mokesčių vengimą bei galimus šešėlinės ekonomikos reiškinius alaus gamybos ir prekybos srityse.

Taip pat siekiama sukurti tarpusavio pasitikėjimo principais pagrįstus su mokesčių administravimu susijusius santykius, keistis mokesčių administravimui reikalinga informacija.

Numatyta, kad ne rečiau kaip du kartus per metus, prireikus ir dažniau, bus rengiami posėdžiai, kurių metu bus sprendžiami aktualūs klausimai, aptariami pasiūlymai dėl paslaugų mokesčių mokėtojams bei teisės aktų tobulinimo.

„Lietuvos aludarių gildiją“ sudaro bendrovės „Gubernija“, „Kalnapilio-Tauro grupė“, „Ragutis“, „Rinkuškiai“, „Švyturys-Utenos alus“. Į aludarių asociaciją susibūrusios įmonės siekia plėsti veiklą ir rūpintis ne tik savireguliacija ir etiško verslo tradicijų skatinimu, bet ir alaus kultūrinio paveldo saugojimu sutelkiant visus šalies aludarius – tiek mažus, tiek didelius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius