-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. M.Laivio „Star Team Group“ perka „HC Airways“

Martyno Laivio vadovaujama „Star Team Group“ iš „Hermis Capital“ perka „HC Airways“. „Star Team Group“, šiuo metu valdanti naują kelionių organizatorių “Star Holidays” per artimiausias kelias dienas pasirašys pirkimo – pardavimo sandorį su „HC Airways“ bendrovės valdytojais „Hermis Capital“. Sandorio vertė kol kas neskelbiama.
Pavadinimas
Pavadinimas
Temos: 1 „Geronomika“

Anot M. Laivio, perkama bendrovė netrukus bus integruota į bendrą „Star Team Group“ grupę ir jau nuo birželio antros pusės pradės vykdyti reguliariuosius bei užsakomuosius skrydžius.

„Jau esame baigę derybas, šiuo metu rengiame dokumentus“, – sako M. Laivys.

Jo teigimu, iš karto po bendrovės įsigyjimo ir integravimo į „Star Team Group“ įmonių grupę, bendrovė pasirašys ilgalaikės orlaivių nuomos sutartį su keliomis lizingo užsienio bendrovėmis.
„Nuo pat veiklos pradžios bendrovė skraidins su keliais naujos kartos orlaiviais“, – sako jis.

Anot jo, apie planus pradėti organizuoti tiesioginius skrydžius iš Vilniaus oro uosto į kitus Europos miestus jau yra informuota, tiek Susisiekimo Ministerija, tiek Vilniaus oro uostas.

„Star Team Group“ grupei priklausysianti oro linijų bendrovė šiais metais ruošiasi pradėti skrydžius į penkis Europos miestus. Anot M. Laivio, nuo birželio pabaigos bus pradėti skrydžiai į Londoną bei Dubliną, o nuo liepos mėn. prasidės į Paryžių, Milaną, Barseloną.

M. Laivio neseniai įsteigta bendrovė „Star Team Group” yra pažangias investicijas valdanti įmonė, kurios veikla yra orientuota į naujų verslų investavimą bei kūrimą. Artimiausius kelis metus didžioji dalis bendrovės veiklos bus orientuota į verslus, susijusius su turizmo industrija bei oro transportu, o ateityje bendrovė investuos ir į kitas sritis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius