-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. „Mega“ kauniečiams dovanoja ledo čiuožyklą

Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ kauniečiams ir miesto svečiams rengia ypatingą kalėdinę dovaną – šalia prekybos centro bus atidaryta atvira ledo čiuožykla. Visi norintieji joje galės čiuožinėti nemokamai.
Ledo čiuožykla
Ledo čiuožykla / Irmanto Gelūno nuotr./15min

Lapkričio 28 d. „Megos“ ledo čiuožyklą, kurią įrengti kainuos 150 tūkstančių litų, atidarys pirmą kartą į Kauną iš Laplandijos atskrisiantis pats tikriausias Kalėdų Senelis Joulupukis. Visų šventės dalyvių lauks ne tik išskirtinė galimybė susipažinti su ypatingu svečiu iš Laplandijos, bet ir kalėdinio sezono atidarymo šventė su populiariais Lietuvos atlikėjais bei staigmenomis vaikams.

„Iškritęs pirmasis sniegas priminė, kad Lietuvoje netrukus prasidės žiema. Šiuo metų laiku paprastai stokojame pramogų gryname ore, todėl „Mega“ visiems mūsų miesto svečiams artėjančių švenčių proga dovanos ypatingą galimybę kartu su savo draugais ir artimaisiais pasidžiaugti žiemos pramogomis“, – sakė prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic Red Management“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Pasak čiuožyklą rengiančios bendrovės „Šaltoji banga“ direktoriaus Vladislavo Laurinavičiaus, vienu metu čiuožykloje galės pramogauti daugiau nei 70 lankytojų. „Užtikrinsime ne tik kokybišką ledo dangą bei jos funkcionalumą, bet ir lankytojų saugumą. Ledo kokybė – labai aukšta bei tinkama net ir profesionalų pasirodymams. Ledo aikštėje, kuri bus nuolat valoma ir lyginama, bus galima čiuožinėti ne tik šaltu oru ar krentant sniegui, bet ir esant net +15 laipsnių temperatūrai“, – pasakojo V.Laurinavičius.

Visiems, norintiems išmokti čiuožti ledu, bus dalijamos pagalbinės priemonės, sekmadieniais organizuojamos čiuožimo pamokos, o mėgstantiems pramogauti – visą gruodžio mėnesį šeštadieniais ant ledo organizuojamos smagios teminės diskotekos.

Čiuožimo mėgėjai net ir esant ne itin šaltam orui ant ledo galės pramogauti iki kitų metų sausio 3 dienos. Ledo aikštė bus 25 metrų ilgio ir 12 metrų pločio, apjuosta apsauginiais 1 metro aukščio borteliais. Čiuožykla pirmadieniais-ketvirtadieniais veiks nuo 12 iki 22 valandos, o penktadieniais-sekmadieniais ledo aikštėje bus galima pramogauti nuo 10 iki 23 valandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius