Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. Nauja TEO paslauga leis skambinti greičiau ir patogiau

Integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja TEO LT, AB sukūrė naują paslaugą „Greitasis skambutis“, leisiančią greitai ir patogiai skambinti naudojantis kompiuterio programoje, adresų knygelėje, elektroniniame laiške, interneto puslapyje ar klientų duomenų bazėje esančiais kontaktiniais duomenimis.
Telefonas
Telefonas / Dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Nemokamai teikiama paslauga verslo įmonėms ir kitoms organizacijoms leis didinti savo darbo efektyvumą bei gerinti aptarnavimo kokybę.

TEO Verslo klientų rinkodaros departamento direktorės Nerilės Mažeikienės teigimu, naudojantis „Greituoju skambučiu“ klientams nereiks atsiminti telefono numerių ir rinkti jų ranka – visa tai darys klientų kompiuteriuose įdiegta speciali programa.

Naujovę užsisakiusiems klientams užteks pelės klavišu spustelėti kompiuterio ekrane esantį numerį, pakelti ragelį ir sulaukti kol atsilieps adresatas.

„Greitasis skambutis“ ypač pravers daug ir dažnai klientams skambinantiems įmonių atstovams. Tai daryti bus galima žymiai greičiau, taip pat neliks galimybės suklysti renkant telefono numerį.

Naująją paslaugą TEO klientai gali užsisakyti savitarnos svetainėje www.manoteo.lt ar www.teoverslas.lt/greitasis. Daugiau sužinoti apie ją galima telefonu 1816.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius