Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. Sekmadieninė „Topo centro“ nuolaidų akcija

Šį sekmadienį „Topo centras“ skelbia nuolaidų akciją vienoje savo parduotuvėje.
Pavadinimas
Pavadinimas
Temos: 1 „Geronomika“

„Mes siūlysime tikras nuolaidas ir ne kelioms, o visoms parduotuvėje eksponuojamoms prekėms,- pabrėžė parduotuvės direktorius Aleksandras Stepanovas. Išskirtinė akcija, kuomet visos prekės bus parduodamos su 30 procentų nuolaida, vyks  kovo 29 d., sekmadienį „Topo centras“ parduotuvėje Vilniuje, Švitrigailos g. 11 E. 

„Šią akciją rengiame nedarbo dieną, kad žmonės galėtų ateiti šeimomis, su vaikais, ir visi pasitarę išsirinkti namams reikalingą techniką. Gerbiame savo klientus, taupome jų brangų laiką ir nevarginame jų naktimis. Juk prekės įsigijimas turi būti malonus procesas,- kalbėjo parduotuvės vadovas A.Stepanovas. Kasdienius buities darbus palengvinanti technika, kaip ir modernus televizorius ar kompiuteris yra naudojami visos šeimos poreikiams tenkinti. Todėl pravartu įsiklausyti į kiekvieno šeimos nario nuomonę ar pageidavimus. 

„Akcijos nuolaidos galios visiems pirkimams, be išimties - tiek mokant grynaisiais, tiek perkant išsimokėtinai. Manau, kad tokia patraukli akcija sulauks didelio susidomėjimo,“- tikino A.Stepanovas.

Vilniečius bei aplinkinių rajonų gyventojus „Topo centras“ mielai kviečia ateinantį pavasario sekmadienį apsilankyti minėtoje parduotuvėje bei pradžiuginti šeimą, aprūpinant savo namus naudingu pirkiniu.  
 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius