-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. Spalį pasirodys pirmasis „National Geographic Lietuva“ žurnalo numeris

Šių metų spalio mėnesį Lietuvoje pasirodys pirmasis „National Geographic Lietuva“ žurnalo numeris. Tarptautinis 31 kalba pasaulyje leidžiamas žurnalas garsėja išskirtiniais reportažais, fotografijomis ir žemėlapiais. Žurnalo leidyba užsiims didžiausia literatūros, skirtos suaugusiesiems, vaikams ir paaugliams, leidykla „Alma littera“.
Spalį pasirodys pirmasis „National Geographic Lietuva“ žurnalo numeris.
Spalį pasirodys pirmasis „National Geographic Lietuva“ žurnalo numeris. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Geronomika“

„Atsižvelgdami į Lietuvos skaitytojų poreikius, siekiame jiems pasiūlyti leidinių, kurie yra įvertinti visame pasaulyje. Žurnalo „National Geographic“ turiniui ir dizainui keliami patys aukščiausi kokybės reikalavimai, todėl labai džiaugiamės, kad mums patikėta šio žurnalo leidyba. Neabejoju, jog šis žurnalas ir Lietuvoje sulauks besidominčių gamta, įvairiomis kultūromis ir mokslu skaitytojų dėmesio“, – sakė leidyklos „Alma littera“ generalinis direktorius Arvydas Andrijauskas.

„National Geographic Lietuva“ redaktoriumi taps 18 metų darbo žiniasklaidoje patirtį turintis Frederikas Jansonas. Kaip ir kitomis kalbomis leidžiamuose žurnaluose, lietuviškame leidime didžiąją dalį turinio sudarys anglų kalba leidžiamo originalo straipsniai. Žurnalas bus leidžiamas pagal pasaulio standartus, tokio paties formato ir daugeliui atpažįstamu viršeliu.

Pasak „National Geographic“ prezidento Johno Fahey, „National Geographic“ bendruomenės misija – šviesti ir įkvėpti. Tai pasiekti galima tik atveriant žmonėms gimtąja kalba langą į pasaulį neprilygstamomis nuotraukomis ir pasakojimo galia – visa tai skaitytojai randa mūsų žurnale“.

Per 121 metų istoriją „National Geographic“ tapo žinomas nuodugniais straipsniais apie skirtingas kultūras, gamtą, mokslą ir technologijas. Anglų kalba žurnalas leidžiamas nuo 1888 metų. Šiuo metu žurnalas leidžiamas japonų, ispanų, italų, hebrajų, graikų, prancūzų, vokiečių, lenkų ir kitomis kalbomis. Pasaulinis žurnalo tiražas sudaro apie 8 milijonus egzempliorių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius