-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. „Star1 Airlines“ per pirmąjį veiklos ketvirtį viršijo lūkesčius

Per tris pirmuosius veiklos mėnesius reguliariuosius skrydžius į Londoną, Dubliną ir Žironą (Barselona) vykdęs oro vežėjas „Star1 Airlines“ pervežė beveik 24 tūkst. keleivių. Reguliariųjų skrydžių punktualumas – 89 proc., vidutinis reisų užpildymas – 72 proc. Bendrovės ketvirčio apyvarta – 16,5 mln. litų.
Pavadinimas
Pavadinimas

„Star1 Airlines“ vadovas Martynas Laivys teigiamai vertina bendrovės startinius rodiklius: „Esame patenkinti pirmojo veiklos ketvirčio rezultatais; jie net šiek tiek viršijo mūsų lūkesčius, nors planuodami atsižvelgėme į sumažėjusius keliautojų srautus. Ir toliau laikomės nuosaikios ir pamatuotos plėtros strategijos bei remiamės situacija kelionių rinkoje, todėl pakoregavome savo planus dėl naujų krypčių pristatymo. Atidžiai vertiname keleivių srautus ir siūlysime naujienas rinkai kai tik matysime, kad ji pasirengusi jas priimti.“

Per 3 veiklos mėnesius „Star1 Airlines“ įvykdė 366 reguliariuosius ir užsakomuosius skrydžius. Reguliariaisiais reisais į Londoną, Dubliną ir Žironą pervežta beveik 24 tūkstančiai keleivių. Visų šių reisų vidutinis užpildymas siekia 72 proc., vidutinis punktualumas – 89 proc. Tai – itin pozityvus rezultatas Europos avialinijų kontekste. 20 Europos oro uostų ir 60 avialinijų vienijančios Europos regionų avialinijų asociacijos (angl. European Regions Airline Association) duomenimis, 2008 metais Europos avialinijų punktualumo vidurkis buvo 85 proc.

Pirmojo veiklos ketvirčio pasiekimai patvirtina rimtas bendrovės pastangas siekti kokybiško aptarnavimo ir burti lojalių klientų gretas. Pirmuosius veiklos metus 2010 liepos 1 d. „Star1 Airlines“ vadovybė prognozuoja baigsianti su 65 mln. litų apyvarta.

Skrydžių bendrovė „Star1 Airlines“ priklauso įmonių grupei „Star Team Group“, kuri valdo ir kelionių organizatorių „Star1 Holidays“. Žiemos sezono metu bendrovė vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Londoną ir Dubliną, o nuo lapkričio 21 d. pasiūlys 2 savaitinius skrydžius į Milaną.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius