-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Geronomika. „Star1 Airlines“ pradeda prekybą tiesioginių skrydžių bilietais

Pavadinimą į „Star1 Airlines“ keičianti oro linijų bendrovė „HC Airways“, priklausanti „Star Team Group“, šiandien internete pradeda prekybą tiesioginių skrydžių bilietais, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Skrydžiai bus vykdomi su naujos kartos orlaiviu „Boeing 737- 700 Next-Generation“.
Skrydžiai bus vykdomi su naujos kartos orlaiviu „Boeing 737- 700 Next-Generation“. / „Star1 Airlines“ nuotr.

Anot oro linijų bendrovės vadovo Martyno Laivio, pradedama prekyba bilietais tiesioginiams skrydžiams iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto (TVOU) į Londoną, Dubliną bei Žironą (Barselona).

Į Londoną bendrovė reguliariai skraidins nuo liepos 3 d. keturis kartus per savaitę, į Dubliną nuo liepos 4 d. - tris kartus, į Žironą nuo liepos 5 d. – du kartus per savaitę.

Skrydžiai į Londoną bei Dubliną kainuos nuo 249 litų, į Žironą (Barselona) nuo 299 litų. Prekyba lėktuvų bilietais pradedama „Star1 Airlines“ interneto svetainėje adresu www.star1.aero, o artimiausiu metu bilietus bus galima įsigyti ir kelionių agentūrose bei kitose interneto svetainėse.

Skrydžiai bus vykdomi su naujos kartos orlaiviu „Boeing 737- 700 Next-Generation“. Anot M. Laivio, pirmasis bendrovės išsinuomotas orlaivis Vilniaus oro uostą pasieks jau kitą savaitę, o dar vienas - antroje vasaros pusėje.

Su antruoju orlaiviu bendrovė rengiasi padidinti reguliarių skrydžių pasiūlą į kitus Europos miestus, tarp kurių yra numatytas Paryžius, Milanas ir papildomi skrydžiai į Londoną.

Dar šią vasarą, kelionių organizatoriaus „Star Holidays“ užsakymu, vykdys ir užsakomuosius skrydžius į Turkiją, Graikiją, Ispaniją, vėliau - ir į Egiptą, Tunisą, Kanarų salas, kitus kurortus. Pirmasis skrydis į Turkiją numatytas jau birželio 27 d.

Pasak TVOU Generalinio direktoriaus Tomo Vaišvilos, naujo lietuviško oro vežėjo atsiradimas – neeilinis įvykis šalies aviacijoje ir versle apskritai. „Džiaugiamės tuo, ir, iš savo pusės, sudarysime visas sąlygas, kad bendrovė nuo pat pirmosios dienos Vilniaus oro uoste jaustųsi kaip savo namuose“, - sakė T.Vaišvila.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius