Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. „Star1 Airlines“ ryte pradėjo skrydžius

Bendrovei „Star1 Airlines” pirmadienį suteikti visi būtini leidimai skrydžiamsi. Jau nuo šio penktadienio lietuviško kapitalo bendrovė atstatys oro tiltus tarp Vilniaus ir Londono, Dublino, Žironos.
Pavadinimas
Pavadinimas

Civilinės aviacijos administracija (CAA) oro linijų bendrovei „Star1 Airlines” pirmadienį vakare atnaujino įmonės vežėjo pažymėjimą, o Susisiekimo ministerija suteikė įmonei naują komercinių skrydžių licenciją, teigiama išplatintame pranešime.

Pasak „Star1 Airlines“ vadovo Martyno Laivio, pirmas reguliarus skrydis į Londoną laukia jau šį penktadienį, tuo tarpu užsakomieji skrydžiai pradėti šį rytą. Oro linijų bendrovė kelionių organizatoriaus „Star Holidays“ užsakymu atliks skrydžius į Turkiją.

„Visai netrukus Vilnius atnaujins oro tiltus su svarbiausiais Europos miestais. Tad asmeniškai tikiu, kad mūsų veiklos pradžia duos deramą naudą visai Lietuvai“, – sako M.Laivys.

„Star1 Airlines“ nuo liepos pradžios tiesiogiai iš Vilniaus oro uosto skraidins ne tik į Londoną, bet ir Dubliną bei Žironą, vėliau įmonė planuoja reguliarius skrydžius į Paryžių, Milaną, planuojami papildomi skrydžiai į Londoną bei kitus Europos miestus.

„Toliau dėsime visas pastangas siekdami atnaujinti Vilniaus, o tiksliau Lietuvos, susisiekimą su Europos šalimis ir dar vasaros pabaigoje su nauju orlaiviu ketiname pristatyti naujų skrydžių krypčių“, – sako M.Laivys.

Į Londoną bei Dubliną bendrovė šiuo metu skraidina nuo 249 litų, į Žironą – nuo 299 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius