Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. Vilniaus senamiestyje – lietuviško ekologiško maisto krautuvėlė „Rojaus sodas“

Vakar Vilniaus senamiestyje duris atvėrė nauja ekologiško maisto parduotuvėlė „Rojaus sodas“, kurioje bus prekiaujama išiskirtinai tik lietuvių ūkininkų išaugintais ir pagamintais maisto produktais. Jaukioje krautuvėlėje, kurioje pirkėjus aptarnaus pačios savininkės, taip pat įsikurs ir natūralios kosmetikos bei buities priemonių skyrelis.
Parduotuvės prekės
Parduotuvėje pirkėjai ras įvairiausių maisto prekių. / „Rojaus sodas“ nuotr.

„Stengėmės sukurti tokią parduotuvę, kurioje sutilptų viskas, ką užaugina Lietuvos žemė bei rankomis pagamina žmogus. Tai švieži pieno, duonos ir grūdų produktai, mėsa, ekologiškos daržovės, vaisiai, ūkyje spaustas aliejus, vasarą rinktos žolelės ir medus. Dirbsime gamtos ritmu ir mus aplankiusiems pasiūlysime tai, ką gamta duoda geriausia konkrečiu sezonu. Dauguma ūkių, kurių gėrybėmis prekiausime, yra įsikūrę Vilniaus regione, todėl užtikrinsime maisto šviežumą, o ir jo kaina dėl mažų transportavimo išlaidų bus nedidelė“, – sako parduotuvės „Rojaus sodas“ bendrasavininkė Irma Judeikytė.

Pranešime spaudai pasak krautuvėlės savininkių, pagrindinė parduotuvės idėja – skatinti apsipirkimą nedidelėse specializuotose krautuvėlėse, kur žmonės gali pasitarti su pardavėjais bei vietoje paragauti perkamo maisto. „Esminė taisyklė, nuo kurios pradėjome parduotuvelės kūrimą – tai daryti viską kaip sau: ieškoti pačių patikimiausių ūkininkų, mažesnių kainų, paties skaniausio ir kokybiškiausio maisto. Manome, kad maistas – tai visa, kas mes esame kiekvieną dieną – mūsų grožis, ištvermė ir emocijos, todėl nuolat plėsime asortimentą ir siūlysime įvairius sveikatai naudingus produktus'', – teigia parduotuvės savininkė Birutė Drungilienė.
 
„Rojaus sodas“ taip pat organizuos maisto degustacijas, paskaitas įvairiomis, su maisto kultūra susijusiomis temomis. Ūkininkai, mylintys gamtą, gyvenantys darniai ir sveikai, bus nuolat kviečiami dalintis savo patirtimi. „Bendradarbiavimui pasirinkome tuos ūkininkus, kurie ne tik gamina ekologiškus produktus, bet yra ir visuomeniški, noriai dalyvauja renginiuose, mėgsta bendrauti su pirkėjais. Tikimės, kad tai paskatins žmones labiau pasitikėti mūsų krautuvėle“, – sako Birutė Drungilienė.

„Rojaus sodas“ klientams taip pat siūlys internetinės prekybos paslaugą. Įsitikinę produkcijos kokybe, pirkėjai turės galimybę prekes užsisakyti interneto tinklapyje www.rojaussodas.lt. Išsirinkus produktų už didesnę sumą, pristatymas bus nemokamas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius