Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

„Girteka Group“ generalinio direktoriaus pareigas perims Jeroen Eijsink

Didžiausią transporto parką Europoje valdanti įmonė „Girteka“ toliau stiprina savo vadovų komandą - nuo 2023 m. rugpjūčio 1 d. „Girteka Group“ generaliniu direktoriumi bus paskirtas Jeroen Eijsink, rašoma „Girteka Group“ pranešime spaudai.
Jeroen Eijsink
Jeroen Eijsink / „Girtekos“ nuotr.

J.Eijsink atneša aukščiausios tarptautinės patirties iš „Siemens“, „Deutsche Post DHL“ ir „C.H.Robinson“ įmonių. 1905 m. įkurta „C.H.Robinson“ yra viena didžiausių logistikos bendrovių pasaulyje, kurioje Jeroen nuo 2015 m. ėjo prezidento Europai pareigas.

„Džiaugiuosi, kad J.Eijsink pasirinko tęsti savo 25 metų tartpautinę karjerą būtent „Girtekoje“. Tikime, kad tai paskatins mūsų, kaip atsakingos logistikos įmonės, augimą", - sako „Girteka Group“ generalinis direktorius E.Liachovičius. „1997 m., kai „Girteka“ turėjo tik vieną vilkiką, tapau vienu iš pirmųjų darbuotojų ir čia prasidėjo mano profesinis kelias.

 2008 m., kai „Girteka“ turėjo 800 kolegų, 300 vilkikų ir 50 mln. eurų metinių pardavimų, buvau paskirtas generaliniu direktoriumi ir perėjau į antrąjį savo karjeros etapą. Šiandien, kai „Girteka“ turi 23 000 kolegų, beveik 10 000 vilkikų ir 2 mlrd. eurų metinių pardavimų, man suteikta garbė pradėti trečiąjį – aktyvaus „Girteka Group“ valdybos nario – etapą.“

„Girteka Group“ ir toliau valdo Mindaugas Raila (90 %) ir Edvardas Liachovičius (10 %) per savo šeimos biurus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius