Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Go Planet Travel“ sėkmingai įsitvirtino tarp Lietuvos kelionių organizatorių

Naujas išvykstamojo poilsinio turizmo kelionių organizatorius Lietuvoje „Go Planet Travel“ džiaugiasi sėkmingais pirmųjų dviejų mėnesių veiklos rezultatais – per nepilnus du mėnesius „Go Planet Travel“ siūlomas keliones jau išbandė beveik 3 tūkst. Lietuvos poilsiautojų.
Pirmasis Go Planet skrydis
Go Planet skrydis

„Pirmuosius žingsnius išvykstamojo turizmo kelionių rinkoje žengėme siūlydami tik keturias kryptis, norėdami sukaupti patirtį ir patikrinti, kaip atostogautojai iš Lietuvos vertins naują kelionių organizatorių. Rezultatai mus maloniai nudžiugino – beveik visi skrydžiai būdavo užpildyti. Tai rodo, kad lietuviai tikrai buvo išsiilgę šviežio vėjo gūsio turizmo rinkoje“, – vertindamas įmonės veiklos rezultatus sakė „Go Planet Travel“ direktorius Karolis Urbelionis.

„Go Planet Travel“ skrydžius vykdyti pradėjo šių metų rugsėjo 13 d. Skrydžiai iš Vilniaus oro uosto vykdomi buvo keturiomis kryptimis – į Tunisą, Bodrumą ir Antaliją Turkijoje bei Kretos salą Graikijoje. Iš viso bendrovės teikiamomis paslaugomis per nepilnus du mėnesius pasinaudojo 2818 keleivių.

K. Urbelionio teigimu, sėkminga „Go Planet Travel“ veiklos pradžia leidžia bendrovei kitiems metams kurti dar ambicingesnius planus.

„Visų pirma, kitais metais pasiūlysime daugiau naujų krypčių Lietuvos turistams. Ypatingą dėmesį skirsime egzotinėms kelionėms, siūlydami atostogas palankiomis kainomis tokiuose kraštuose kaip Tailandas, Šri Lanka, Maldyvai, Jungtiniai Arabų Emyratai. Be to, pastebėjome, kad mūsų pastangas pasiūlyti itin kokybišką aptarnavimą, lyginant su kitais kelionių organizatoriais, atostogautojai pastebi ir įvertina. Todėl kitais metais mūsų užsakomuosiuose skrydžiuose sieksime dar labiau gerinti aptarnavimą, kad savo atostogų metu mūsų klientai galėtų kuo labiau atsipalaiduoti“, – pasakoja K. Urbelionis.

„Go Planet Travel“ vaikams užsakomųjų skrydžių metu siūlo naudotis planšetiniais kompiuteriais, kad skrydis neprailgtų ir būtų malonus tiek vaikams, tiek tėveliams. Visiems „Go Planet Travel“ klientams skrydžių metu taip pat patiekiamas karštas maistas. Be to, visus keleivius bendrovė vaišina pasirinktinai vyno ar alaus taure. Nenorintys vartoti alkoholinių gėrimų ir nepilnamečiai vaišinami sultimis ar mineraliniu vandeniu.

Lėktuvuose skrydžių atgal metu organizuojamos viktorinos.

Dar viena naujovė, iki šiol nebandyta įgyvendinti nei vieno poilsinių kelionių organizatoriaus – lėktuvuose skrydžių atgal metu organizuojamos viktorinos. Visi keleiviai turi galimybę pasivaržyti atsakinėdami į klausimus, susijusius su atostogomis ir turizmu, o sėkmingiausiai pasirodę gauna prizus.

Be to, „Go Planet Travel“ siekia, kad malonios staigmenos nesibaigtų ir keleiviams nuvykus į atostogų tikslą. Kelionių vadovų apmokymui „Go Planet Travel“ skiria ypatingą dėmesį. K. Urbelionio teigimu, bendrovė laikosi požiūrio, kad kelionių vadovas turi būti ne tik žmogus, kuris papasakoja apie turistinius objektus, bet ir žmogus, išsprendžiantis pačias įvairiausias atostogautojams iškylančias problemas, todėl į jo paruošimą ir investuojama daug.

„Go Planet Travel“ egzotinių kelionių skyrius šiuo metu aktyviai dirba su partneriais – tokiais skrydžių operatoriais kaip „Turkish Airlines“, „Finnair“, bei „Transaero“ – ir ruošia kelionių paketus į egzotines šalis.

„Go Planet Travel“ priklauso turizmo holdingui „Grand Go Group Ltd.“. Be „Go Planet Travel“, šiam holdingui priklauso atvykstamojo turizmo bendrovė „Go Baltic Travel“, bendrovė, kuri verčiasi viešbučių ir sanatorijų plėtra Baltijos šalyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius