-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

GO9 nebeliks ir 12 metų ten veikusios „Huracan“ kavinės

Neaišku, kada atsidarys tik ką rekonstrukcijai duris užvėręs prekybos centras sostinėje GO9. Tačiau aiškėja, kad klientai ten ras nebe visas parduotuves. Paaiškėjo, kad GO9 nebeliks RIMI, po rekonstrukcijos nebeveiks ten ir „Huracan“ kavinė.
Huracan Coffee
Huracan Coffee / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Trečiadienį tyliai rekonstrukcijai duris užvėrė prekybos centras sostinės Gedimino prospekte GO9. Rekonstrukciją centro savininkas „Lords LB Baltic Fund IV“ komentuoti atsisakė, todėl neaiški nei remonto trukmė, nei atidarymo data.

Tačiau pamažu aiškėja, kad kai kurių parduotuvių ten apskritai nebeliks. Pavyzdžiui, maisto mažmeninės prekybos tinklas RIMI patvirtino, kad į GO9 po rekonstrukcijos nesugrįš. Priežasčių prekybininkas nepatikslino, tik paaiškino, kad baigėsi patalpų nuomos sutartis, kuri pratęsta nebus.

Nebeveiks po rekonstrukcijos ir „Huracan“ kavinė, kuri GO9 atsidarė prieš 12 metų.

„Go9 atsidarėme beveik prieš dvylika metų kartu su mūsų ištikimais kaimynais – VAGA. Turtinga kavinės istorija, kurioje yra net įrašytas Prezidentės Dalios Grybauskaitės vardas – ją kavos puodelio buvo pakvietęs muzikantas Andrius Mamontovas“, – 15min pasakojo Nerijus Pudžiuvelis, „Huracan Coffee“ komunikacijos vadovas.

VIDEO: Kava su A. Mamontovu

Tačiau jis atskleidė, kad į GO9 kavinė nebegrįš.

„Viskas turi pradžią, turi ir pabaigą. Praeitų metų rugsėjo mėnesį duris atvėrė mūsų naujausia kavinė visai čia pat – Gedimino pr. 10/Totorių 1, tad norintys geros kavos puodelio ir jį gurkšnoti neskubėdami jau nuo rudens yra kviečiami į šią kavinę“, – patikslino atstovas.

VAGA nuo klausimo išsisuko – negali pasakyti, ar grįš į GO9 dėl „konfidencialumo sutarties“.

Tuo metu „Gintarinės vaistinės“ rinkodaros vadovė Irena Tėvelienė 15min sakė, kad kraustytis iš prekybos centro neplanuoja.

„Veiksime, dirbsime po remonto, kai prekybos centras atsinaujins. Dar nežinau tikslios datos, realiai manau, kad po 2–3 mėnesių data bus aiškesnė. Planuoja pavasarį“, – tikino vaistinės atstovė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Prekybos centras „GO9“
Luko Balandžio / 15min nuotr./Prekybos centras „GO9“

Nepaisant rekonstrukcijos, restoranai „Plus Plus Plus“, „Gan Bei city“ ir „Pachamama“ veikia.

Taip pat skelbiama, kad dirba ir drabužių tinklo H&M parduotuvė.

„Stay tuned for something new (likite prisijungę – bus kažkas naujo)“, – taip lakoniškai apie savo užsidarymą tepaskelbė prekybos centras.

Maždaug prieš metus prekybos centrą įsigijo „Lords LB Baltic Fund IV“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius