Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hesburger“ apsižioplino: reklaminiuose plakatuose – atvirkščia Lietuvos vėliava

Vilniečius suėmė juokas: nejau tokia įmonė kaip „Hesburger“ plakatus į miesto erdves išleidžia net nepatikrinusi jų dizaino? Pastaruoju metu sostinėje išdygo nauji šio greito maitinimo restoranų tinklo stendai, skelbiantys akciją. Eilinis rinkodaros planas, tačiau šįkart, su esmine ir sunkiai pateisinama klaida – Lietuvos vėliava jame pavaizduota aukštyn kojomis.
„Hesburger“ reklaminis plakatas su klaida
„Hesburger“ reklaminis plakatas su klaida / Skaitytojo Tomo nuotr.

Dalindamiesi nuotraukomis su 15min, vilniečiai stebėjosi, jog dar galima taip smarkiai suklysti. Daugeliui tai priminė kolegas Vasario 16-ąją pasveikinti norėjusio socialdemokrato Juro Poželos liapsusą dėl dizainerio, kūrusio sveikinimą jo vardu, klaidos. Atviruke Lietuvos vėliava taip pat buvo pavaizduota aukštyn kojomis, o politikas, spėjęs sveikinimą išsiųsti keliems Seimo nariams, dėl to labai apgailestavo.

Skaitytojo Tomo nuotr./„Hesburger“ reklaminis plakatas su klaida
Skaitytojo Tomo nuotr./„Hesburger“ reklaminis plakatas bei Juro Poželos sveikinimas su klaida

„Toks stendas, kurį aš nufotografavau, stovėjo Vokiečių, Dominikonų ir Trakų gatvių sankryžoje, pačiame senamiestyje. Bet mano bičiulė prieš gerą savaitę dar kažkur irgi fotografavo. Žiopliai. Ką dar galima pasakyti. Matyt, tie patys dizaineriai tiek J.Poželai, tiek „Hesburger“ dirba“, – teigė nuotrauką atsiuntęs vilnietis Tomas.

Ne jam vienam užkliuvo tokia šiurkšti maketuotojų klaida. Štai Vytautas K. netgi nusiuntė užklausą „Hesburger“, klausdamas, ar jiems dėl to nėra gėda. Vyras atsiuntė redakcijai iš įmonės gautą atsakymą-pasiteisinimą, kuris jam pasirodė dar kvailesnis nei pati klaida maketavime: „Sveiki, tokiu būdu tikrinome žmonių atidumą. Ačiū. Jūs esate pirmas. Gero vakaro.“

„Įdomus atsakymas“, – pakomentavo Vytautas, paklaustas, ar džiaugiasi, jog buvo pripažintas atidžiausiu iš visų sostinės gyventojų.

15min iš „Hesburger“ sulaukė kiek kitokio komentaro. Ieva Salmela, įmonės Plėtros ir rinkodaros vadovė Baltijos šalims, pripažino, jog keliuose reklaminiuose plakatuose dėl techninių sutrikimų tiesiog įsivėlė klaida.

„Labai dėl to apgailestaujame. Dėkojame pastabiems vilniečiams, šie plakatai nedelsiant bus pašalinti“, – patikino „Hesburger“ atstovė.

Reklama, iš dalies, suveikė labiau nei tikėtasi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius